Rozvoz pizzy po Strakonicích? Kdo vám ji přiveze až domu?

Pizza je oblíbená pochoutka, kterou vyznávali už starověcí Egypťané. Původně měla podobu pečené placky z kynutého těsta, na jejímž povrchu byly zbývající ingredience. Pizza tak vydržela po celá tisíciletí a už ke konci 17. století začaly pomalu vznikat první pizzérie. Dnes si ji můžeme objednat až domů.

Ve Strakonicích takových služeb existuje hned několik. Kromě pizzy dovážejí i další jídla a nápoje podle objednání. Stačí zvednout telefon a objednat si, jídelní lístky naleznete na internetu.

Pizza Alex

Pizza Alex sídlí v Bavorově ulici a nabízí bohatou nabídku jídel a nápojů, včetně pizzy. Nabízena je i možnost sestavení si pizzy podle vlastních představ s průměrem 32 centimetrů. Jídelní lístek včetně dalších informací naleznete zde.

Pizza Expres

Červené autíčko se žlutým nápisem ROZVOZ PIZZY jste už možná zahlédli. Pizza Expres funguje každý den od jedenácti ráno skoro do půlnoci. Pizzu je schopna dodat do dvou hodin dle vlastní vytíženosti. Vybrat si můžete z 28 druhů pizzy o průměru 32 centimetrů, několika salátů a dalších jídel. Kompletní jídelní lístek naleznete zde.

Baobab Strakonice

Každý den mezi desátou ranní a dvacátou večerní můžete volat do Baobabu. Ten rozváží pizzu zdarma, bohužel vám ale moc informací o výběru pizzy na svých webových stránkách nenabídne, takže si musíte zavolat a poprosit o sdělení možností. Věřme, že informace brzy doplní.

Pizza Nela

Výběr 36 pizz a rozvoz zdarma, to je nabídka Pizzy Nela, která město brázdí černožlutým autem. Na jídelním lístku najdete i tortelliny, špagety, gnocchi, rizoto a třeba i uzená žebra či pečené koleno. V nabídce je i několik hamburgerů a salátů. Hezky zpracované webové stránky naleznete zde.

Vyzkoušeli jste už některou z uvedených služeb? S jakou máte zkušenosti? Podělte se s námi! 🙂

Autor: Jiří Rostecký

2 468 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?