Potřebujete odvoz? Přidejte se do tajných skupin na Facebooku!

Facebook skrývá neuvěřitelnou sílu, která některými lidmi stále není plně využívána. Někteří jej totiž považují pouze za zábavný portál, jiní ale skrze toto médium vytvářejí nové kontakty a usnadňují si tak každodenní život. Jednou z neopomenutelných činností je i shánění odvozů takřka po celé České republice.

Facebook, zdroj: wikipedie.cz

Facebook, zdroj: wikipedie.cz

Mnozí z nás neznají rozdíl mezi facebookovými stránkami a skupinami. V minulosti mezi nimi prakticky rozdíl nebyl, ale Facebook to nakonec vyřešil vytvořením několika zásadních odlišností.

Stránky zná asi většina z nás. Kliknete na tlačítko Líbí se mi a přidáte se tak ke stránce, která například prezentuje váš názor, koníček a podobně.

Skupiny představují trochu něco jiného. Jsou ukryté, ne tak viditelné. Pro zapojení se do nich musíte požádat o členství. Jakmile jej dostanete, nesetkáte se s příspěvky, jejichž autorem bude samotná skupina, ale s příspěvky jednotlivých členů.

Obdobné cesty se užívají například pro interní komunikace firem a různých spolků. Můžete tak snadno sdílet příspěvky mezi členy, diskutovat a řešit problémy. Nebo lze rovněž poznávat nové lidi.

Existuje několik zajímavých stránek v souvislosti se Strakonicemi. Do nich se přidávají ti, kteří hledají například odvoz do Českých Budějovic nebo někam jinam. Když potřebují svézt, vloží do skupiny příspěvek a čekají, zda někdo odpoví. A mnohdy ano.

Zde jsou některé z nich:

Spolujízda Strakonice – Praha a opačně (https://www.facebook.com/groups/322046231219320/members/)
Spolujízda Strakonice – Plzeň a opačně (https://www.facebook.com/groups/521829294501741/?fref=ts)
Spolujízda Vimperk-Strakonice-Brno (https://www.facebook.com/groups/137789322935525/)

Autor: Jiří Rostecký

874 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?