MISTŘI ,,východní“ EVROPY!

O tomto víkendu se fotbalistům FK Junior Strakonice (ročník 2008) povedl nevídaný kousek. Zúčastnili se jednoho z největších mezinárodních turnajů kategorie U8 v Rosicích u Brna.

Za přítomnosti týmů z Čech, Moravy, Slovenska a Polska se podařilo obsadit 1. místo. Je to zatím největší úspěch malých strakonických Juniorů, kteří mají před sebou bezesporu velkou budoucnost. Kluci odehráli dvoudenní turnaj s impozantním skóre 51:17 a náš brankář Ihor Kysil si odvezl cenu pro nejlepšího brankáře v turnaji. Za úspěch lze považovat i fakt, že jako jediný tým jsme měli všechny hráče v kolonce střelců. Kluci si zaslouží velkou pochvalu za předvedené výkony a úspěšnou reprezentaci našeho klubu.

rosice

Trenér Tomáš Kostka, Filip Švejnoha, Martin Zeman, Matouš Petrášek, Matěj Peleška, trenér Marek Švejnoha– Jan Volf, Jonáš Kostka, Václav Kotrc, Ihor Kysil.

Výsledky v základní skupině:
Junior – Ivančice 7:1, – SDM Bratislava 9:1, – Slovan Liberec 3:3, – Sparta Brno 7:0, – Union Vršovice 2:2, – Slowik Olkusz 2:2, FC Bohunice 8:0, MFK Vyškov 3:2

Výsledky zlatá skupina:
Junior – Sparta Brno 0:2, – Slovan Liberec 1:1, ŠK Senec 0:1

Čtvrtfinále:
Junior – FC Slovan Liberec 4:0

Semifinále:
Junior – Sparta Brno 3:1

Finále:
Junior – MFK Vyškov 1:1, 2:1 na penalty

Autor: Lukáš Linhart

792 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?