Na účtu Junioru přistála remíza

 

3. 9. 2017  –  17,00

I. A třída – skupina „A“  –  muži   Junior – SK Vacov  1 : 1 (poločas 1 : 0)   

 

Sestava domácích:  Reiser  – Kočí, M. Šrámek ,Gondek, Kalianko  –  Dohonyi ,Kratochvíl (60. min. Cibulka ), Kostka T., Maršala (67. min. Máška)  – V. Šrámek (75. min. Liška),  Zušťák.

Ještě byli připraveni gólman M. Reiser, Ouška a M. Kostka.

Sestava hostí:   Klas P. – Král, Červenka, Mach A., Uhlíř – Mls, Roučka, Valta (62. min. Zábranský ), Zitta – Ketzer, Mach R.

Ještě byli připraveni gólman Klas S., Pšenička, Jírovec, Vítovec.

 

fotbalovy_micBranka domácích:  Maršala

Branka hostí:  Král

Rohy:     7 : 6

Střely na branku:  4 : 7

Žluté karty:    1 : 4   33. min. Kratochvíl  –  35. min. Uhlíř,              43. min. Zitta, 47. min. Červenka, 81. min. Zábranský

Červené karty:  0 : 0

 

Na těžkém terénu se v první dvacetiminutovce na hřišti lépe pohybovali hosté a byli to právě oni, kteří si ve 23. minutě vytvořili první tutovku, když Ketzer nedokázal z malého vápna trefit branku. Z protiútoku jsme mohli ohrozit branku my, ale dobře vypadající akce Dohonyiho skončila bez zakončení, když zvolil místo střely ještě přihrávku ve vápně, která nikoho nenašla. V 25. minutě to byli opět  hosté, co  zahrozili, ale Reiser prudkou střelu Ketzera z vápna k tyči vyrazil. My jsme prvně trefili branku v 35. minutě z trestného kopu Kostkou, ale Klas v brance jeho úmysl přečetl. Ve 38. minutě jsme dostali výhodu rohového kopu, který jsme zužitkovali Maršalou, když jeho prudký centr si našel cestu až do branky s pomocí teče hostujícího obránce, 1:0.

Druhý poločas začal převahou hostí a také hned v 50. min. z trestného kopu udeřili, když na hlavičku Mlse z bezprostřední blízkosti stačil Reiser ještě zareagovat, ale na dorážce Krále už nezabránil, 1:1. V 55. min. si na centr z rohového kopu nejvýše vyskočil Kratochvíl a trefuje břevno. V rozmezí 75. až 77. minuty měli hosté dvě tutovky. Nejdříve Reiser volej Mlse bravurně chytil a to samé předvedl ve druhém případě při střele Macha A. z malého vápna. V závěru jsme nakonec mohli strhnout vítězství na svou stranu, když Dohonyi centrem našel ve vápně Zušťáka a jeho hlavičku se štěstím chytil brankář Klas. A ještě v 88. minutě po centru Kostky Zušťák branku hlavou přestřelil, a tak skóre zůstalo remízové. Hosté se představili jako velice zdatný celek.

Autor: Jiří Cibulka

772 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?