První letošní porážka – Junior nestačil na Planou u ČB

12. 5. 2018 – 17,00

 
Planá u ČB  –  Junior Strakonice
4     :       1
poločas    2 : 1

 
fotbalovy_micBranky domácích – Carda, Kitzler, Balog, Kneys
Branka hostí Máška
Žluté karty  0 : 2
Žluté karty domácích
Žluté karty hostí – Cibulka, Kočí
Červené karty  0  :  0
Střely na branku  7 : 4
Rohy  2 : 2
Sestava Junior – Lízal – Kočí, Cibulka, Gondek (Kostka M.), Čapek (62. min. Maršala) – Boukalík, Šrámek Martin, Dohonyi, Zušťák, Šrámek V. – Máška
Ještě byli připraveni do hry – Reiser Vít

 
První dvacetiminutovku měli domácí mírně navrch a také to dokázali využít, když po hrubých chybách se dostali do dvoubrankového vedení. V 11. minutě nakopnutý dlouhý balon do vápna si našel hlavou Carda a přehodil vyběhnuvšího Lízala, 1 : 0. Ve 20. minutě  po rohovém kopu a špatném odhadu Lízala dal pohodlně hlavou gól Kitzler a navýšil skóre na 2 : 0. My jsme se dostali do šance až ve 34. minutě, když M. Šrámek přihrál Zušťákovi, ten šikovně přehazoval brankáře, ale bohužel těsně i branku. Ve 45. minutě  opět M. Šrámek našel mezi beky Mášku a ten bezpečně proměnil 2 : 1.

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit větší aktivitou, ale opak byl pravda. Domácí se hned v první minutě dostali do vyložené šance, ale Carda s ní zle naložil. V 63. minutě založili pěknou akci a udeřili potřetí Balogem, 3 : 1. A aby toho nebylo málo, tak o 6 minut později, tedy v 69. minutě, nás trestají počtvrté – po nedůrazu ve vápně dává Kneys na 4 : 1. Až po tomto góle jsme si začali vytvářet i my gólové situace, které jsme na rozdíl od domácích nedokázali proměnit. V 75. minutě se Kostka M. s míčem vysunul dopředu, přesně svým centrem našel ve vápně Zušťáka a ten hlavou trefil jen břevno. V 78. minutě nadějná akce také gólem neskončila, to když Zušťák na vápně přistrčil balon proti noze V. Šrámkovi a ten těsně minul branku domácích.  Na závěr utkání jsme předvedli ukázkovou akci, a to v 86. minutě. V. Šrámek potáhl balon k vápnu, přihrál přesně Zušťákovi, který ještě sklepl balon M. Šrámkovi, ten se rázem ocitl sám před brankářem, ale ten ho stačil vychytat a tak si odvážíme první jarní porážku.

Autor: Jiří Cibulka

794 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?