Junior těsně nestačil na Sedlec

16. 6. 2018 – 13,30
Sedlec  –  Junior Strakonice        3   :   2
poločas    0 : 0

fotbalovy_micBranky domácích – Pešek, Bláha, Kučera
Branky hostí – M.Šrámek, Cimrhanzl
Žluté karty  1 : 1
Žluté karty domácích – Koch
Žluté karty hostí – Boukalík
Červené karty  0  :  0
Střely na branku  7 : 7
Rohy  4 : 7

Sestava Junior – Lízal – Kočí, Cibulka, Gondek, Čapek (46. min. Šíp)  – Boukalík, Šrámek Martin, Bálek, Petráň (76. min. Cimrhanzl) – V. Šrámek, Juhaňák
Ještě byli připraveni do hry – Hrubý, Reiser V.
Poslední zápas sezony jsme na půdu posledního celku přijeli dosti v oslabené sestavě a s dorostenci, kteří měli dopolední zápas v nohou. Hrál se poklidný fotbal, ve 14. minutě jsme měli výhodu trestného kopu z 20 metrů a V. Šrámek míč poslal těsně vedle tyče. Z protiútoku Hudcovu střelu na poslední chvíli výborně vyrazil Lízal nohama. Další šance se zrodila až ve 38. minutě po pěkné akci z levé strany Čapka s Boukalíkem, ten poslal centr do vápna a Petráňovo zakončení brankář kryje. Ve 43. minutě opět pěkná akce po levé straně, tentokrát Juhaňák poslal do brejku Čapka a domácí brankář jeho střelu opět kryje.

Druhý poločas místo Čapka musel nastoupit Šíp a nevedl si vůbec špatně. Do první šance se dostali domácí a Lízal musel čelit dvěma  střelám za sebou a obstál na jedničku. V 51. minutě se dostal k odraženému balonu ve vápně domácí Pešek a proměnil, 1 : 0. V 52. minutě střílel Petráň z vápna, brankář mu ji vyrazil a Juhaňákovu dorážku také. V 64. minutě trestali domácí podruhé po ztrátě balonu uprostřed hřiště a brejku Bláhy navyšují na 2 : 0. O minutu později M. Šrámek napřáhl z vápna a perfektně trefuje k delší tyči a snižuje na 2 : 1. Jenže v 69. minutě Kučera z rohu vápna svou životní střelou do šibenice opět navyšuje na 3 : 1. V 74. minutě jsme museli střídat podruhé. Zraněného Petráně vystřídal trenér Cimrhanzl a hned po čtyřech minutách ukázal našim hráčům, jak se má v klidu zakončovat, Juhaňák mu do vápna propíchl balon, v klidu si balon zpracoval a poslal ho po zemi k protilehlé tyči a snižuje bohužel jen na konečných 3 : 2.

Autor: Jiří Cibulka

705 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?