Junior zdolal Vodňany

FK JUNIOR STRAKONICE –  FK VODŇANY 2:1 (2:1)

1. min. Zušťák, 15. min. Máška – 19. min. Šteier

Sestava:  Lízal – Gašpar Patrik, Němeček, Kostka M., Kočí – Boukalík (88. min. Gašpar Filip), M. Šrámek, Bálek (90. min. Ouška), V. Šrámek, Máška (89. min. Beran) – Zušťák (85. min. Juhaňák)

fotbalovy_micPřipraven byl ještě náhradní gólman V. Reiser.

Rohy – 5 : 4

Střely na branku – 4 : 2

První podzimní kolo nového ročníku bylo ve znamení derby, kdy jsme na domácím stadionu přivítali Vodňany. Od první minuty jsme byli hodně iniciativní a soupeře dostali pod tlak. Ještě neskončila první minuta, když Bálek z vápna vypustil střelu k tyči, brankář Vaverka ji s námahou vyrazil do strany, kde nabíhající Boukalík balon vrátil před branku a Zušťák hlavou otevřel skóre, 1 : 0. V 15. minutě se opět skóre měnilo, když si Bálek ve středu hřiště převzal balon, navedl si ho do prostoru křídla a přesným centrem našel nabíhajícího Mášku, který opět hlavou dává na 2 : 0. O 3 minuty později zahrával trestný kop V. Šrámek, na který si naběhl Zušťák a trefil nohy gólmana. V 19. minutě hosté poslali balon za naší obranu, kam si naběhl Šteier, zpracoval si balon na prsa a pohodlně skóroval a snížil na 2 : 1. Do poločasu se fotbal odehrával už jen mezi vápny.

Druhý poločas byl na brankové příležitosti chudý. Hosté naši branku neohrozili a my jsme měli světlou chvilku okolo 60. min. V 64. minutě střelu Mášky s námahou vyrazil Vaverka na roh a o minutu později po sklepnutí balonu Zušťákem na vápno vypustil jedovku Kočí, která skončila těsně vedle tyče. Tři body znamenají dobrý vstup do nové sezony.

Autor: Jiří Cibulka

589 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?