Junior bez problémů přehrál Větřní

25. 8. 2018  –  17,00

I.A. třída – skupina „A“ – muži 

VětřníJunior  0  :  4    (poločas 0 : 2)   

Sestava:  Lízal  – Boukalík, Němeček, M.Kostka, Gašpar P.  –  Bálek (81. min. Beran), M. Šrámek, Ouška, V. Šrámek  –  Zušťák (75. min. Gašpar F.)

fotbalovy_micJeště byl připraven gólman  V. Reiser.

Branky domácích:  0

Branky hostí:  Bálek, Máška, M.Šrámek, Beran

Rohy:    5 : 10

Střely na branku:  3 : 9

Žluté karty:    3 : 1   (62. min. Bálek)

Červené karty:  0 : 0

 

Od začátku utkání jsme trpělivě čekali, co domácí předvedou, ale protože se dopředu moc netlačili, převzali jsme iniciativu my. V 18. minutě se po rohu dostal k hlavičce Němeček, ale obránce z brankové čáry ji odvrátil na další roh. Další branková příležitost se odehrála ve 34. minutě, kdy M. Šrámek přihrál ve vápně Máškovi a ten ani nadvakrát gólmana domácích nepřekonal. Domácí první střelu na naši branku z dálky vyslali ve 37. minutě, ale Lízal byl pozorný. Ve 39. minutě Zušťák si ve vápně udělal prostor, přesnou přihrávkou našel Bálka, který hlavou otevřel skóre, 0:1. Domácí ohrozili naši branku ve 43. minutě z trestného kopu, ale Lízal pěknou střelu dobře přikryl. Hned z protiútoku Boukalík křižným centrem dal do vápna na Zušťáka, ten z jedný sklepl na Mášku, který dává na 0:2.

Druhý poločas se domácí snažili více tlačit dopředu, ale naše obrana je k ničemu nepouštěla, a tak pomaličku jejich snaha o tlak uvadala. Víceméně jsme se do brankových příležitostí dostávali jenom my. V 50. minutě po rohu V. Šrámka se k zakončení dostal Zušťák, ale jeho hlavičku gólman chytil. V 58. minutě opět Zušťák v akci a jeho střela k tyči, gólman výborným zákrokem na rohový kop. V 63. minutě V. Šrámek vypálil z vápna krásnou střelu a opět výborný zásah brankáře. V 66. minutě jsme předvedli povedenou akci mezi V. Šrámkem-P. Gašparem-Máškou, posledně jmenovaný přihrál do vápna na nabíhajícího Zušťáka, který ještě zkušeně pustil nahrávku mezi nohama na dalšího našeho hráče M. Šrámka a ten pohodlně skóruje na 0:3. Další dobrý tah trenéra se vyplatil, když ze hry stáhl Zušťáka a Bálka. Na místo nich nastoupili F. Gašpar a Beran a odměnili se mu pěknou akcí a čtvrtým gólem v 89. minutě. F. Gašpar zatáhl míč po lajně, přihrál do vápna Máškovi, ten prodloužil na volného Berana a skóre 0:4 bylo dokonáno. Hosté tak dali pěkný dárek trenérovi k zítřejšímu svátku.

Autor: Jiří Cibulka

589 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?