Pronájem kanceláře ve Strakonicích? Spíše než do realitky zajděte k sousedům!

Pronájem vlastní kanceláře se může stát řešením problémů mnoha podnikatelů. Nové prostory pro schůzky se svými klienty či zaměstnanci, více klidu na práci, oddělení pracovních záležitostí od soukromí a mnoho dalšího. Jenomže jak takovou kancelář najít?

Kanceláře můžete nejsnáze najít na internetu nebo v realitních kancelářích. Bohužel ani jeden z těchto způsobů není příliš levný. Internet vám nabídne několik málo možností, které však pro vás mohou být cenově nedostupné či dokonce přímo předražené. Realitní kanceláře na tom nejsou jinak.

Jenomže jak tedy hledat volné prostory?

Jděte na procházku!

Nejlepší možností je hledání na vlastní pěst. Vyjděte do ulic a sledujte okolní budovy. V mnoha z nich najdete cedule s nápisy, že se zde nacházejí prostory k pronájmu. Nebojte se ani zajít do budov, kde žádná cedule není. Budete se možná divit, kolik takových budov prostory nabízí. Mnohdy navíc i za daleko přívětivější ceny, než jsou ty na internetu či v katalozích realitních kanceláří.

Je bohužel pravda, že čím blíže centru budete hledat, tím dražší kanceláře mohou být. Nicméně i v těchto místech můžete narazit na prostory s nájmem od 3000 Kč nahoru, což není příliš. Internet na stránkách realitních kanceláří nabízí ceny v tisících či dokonce v desítkách tisíc korun. Je pro vás tedy výhodnější vydat se na cestu a město si projít.

Autor: Jiří Rostecký

306 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?