Čaj o páté se starostou opět umožní občanům říci své názory

Již tradicí se stává neformální setkání se starostou města zvané „Čaj o páté“. Tentokrát jsou zváni lidé především z lokality Předních Ptákovic.

Konkrétně si lze s nejvyšším představitelem komunální sféry popovídat v úterý 3. prosince od 17:00 v nové budově ZŠ Povážská (1. stupeň). Řeč tedy může být právě o záležitostech chodu školy, jelikož je dokončováno kolaudační řízení. Měření hluku dopadlo dobře, norma nebyla překročena, o čemž vás budeme informovat příští úterý.

Vzhledem k tomu, že je nutné znát počet diskutujících předem, radnice žádá o potvrzení účasti nejpozději tento pátek (22. 11.) a to jedním ze dvou způsobů.

Přihláška

Přihláška

Přihláška

Můžete vyplnit přihlášku uvedenou v tomto článku (byla rovněž otisknuta i ve Zpravodaji) a zašlete ji poštou nebo osobně odevzdejte na Městské informační centrum. Druhou možností je účast potvrdit e-mailem na adresu infocentrum@strakonice.eu. V takovém případě ovšem nezapomeňte uvést své kontaktní údaje.

Diskuze se starostou je určitě zajímavou zkušeností bez ohledu na názory na komunální dění. Vždyť zejména pluralita názorů je podstata demokracie, a tak využít této příležitosti se zajisté vyplatí.

Autor: Lukáš Houdek

251 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?