3 medaile SKI KLUBU Strakonice z Vodnické brusle

V neděli 14. 6. 2015 závodili zástupci strakonického SKI KLUBU na závodech na kolečkových bruslích a kolečkových lyžích v areálu Vodník ve Vimperku.

startMezi 48 závodníky se rozhodně neztratili a všichni tři z nich přivezli medaile. V nejmladší kategorii žížal si vyjela bronzovou medaili a 3. místo Barbora Silovská, kdy ji porazily pouze 2 závodnice RTS Praha. Mezi mladšími žákyněmi vyhrála zlato Johanka Hůrková a ve stejné kategorii chlapců obsadil 2. místo Vojtěch Silovský.

Naši závodníci si tak vyplnili mezeru v závodech letního biatlonu a bylo to pro ně příjemné zpestření, které navázalo na sjíždění Otavy na raftech o den dříve.  Jak vidět, mladí lyžaři běžci a biatlonisté nezahálí ani po zimní sezóně. O letních prázdninách je pak čekají soustředění „Kurník 2015“, kde se budou věnovat nácviku techniky na kolečkových bruslích a lyžích a běžecké přípravě, a „Kubovka 2015“, kde přibude nácvik síly při výbězích kopců a imitaci a také nácvik rychlostní vytrvalosti v běhu.

Někteří závodníci se také zúčastní letních lyžařských a biatlonových kempů v Trutnově a Jablonci, pořádaných jednotlivými sportovními svazy. Tak hlavně ať vydrží zdraví a příprava na další zimu je kvalitní.

Radek Sosna

našinaši2

Autor: Radek Sosna

273 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?