Čkyně: Tradiční závod v přespolním běhu je opět zde

Tak jako každý podzim si vyznavači přespolních běhů utužují fyzičku podzimními závody. Podzimní počasí, s mrazivými rány, s listím stromů, které hraje všemi barvami a se sluncem, které již nespaluje, ale příjemně hřeje, je pro takové běhy ideální. A tak se již tradičně sejdou vyznavači přespolních běhů a sportovní zábavy v neděli 18. října ve Čkyni, aby zde na čkyňských polích opět změřili své síly.

KrosA4_01Závody s názvem Podzimní kros čkyňkými poli tam pořádá sportovní oddíl Outdoor Kids, který se ve své činnosti zaměřuje na péči o nejmenší sportovce od mateřské školky po první stupeň ZŠ. Závod je vypsaný pro 15 kategorií a to od nejmenších batolat (ročníky 2010 a mladší), přes žactvo, dorost, hobby ženy a muže až po kategorie muže profi. Ti společně s juniory poběží čtyři tříkilometrové okruhy.

Tradičně budou připravené sportovně i divácky atraktivní tratě, dobré zázemí pro diváky, pro děti nafukovací balónky a samozřejmě občerstvení, které bude letos obohaceno o výborné palačinky. Ze závodů s elektronickou čipovou časomírou se budou pořizovat profesionální fotografie, které pak budou tradičně všem zdarma k dispozici na internetu. Více o závodu, včetně propozic a on-line registrace najdete na pořadatelském webu:            www.cz-outdoorkids.eu

Autor: Jiří Mánek

214 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?