Zapojte se do aktivní ochrany přírody na Strakonicku v roce 2016

Máte kladný vztah k přírodě a rádi byste se zapojili do činností na její ochranu? Chtěli byste se v novém roce podílet na něčem smysluplném v blízkosti vašeho bydliště? Poznáváte rádi lidi s podobným zaměřením? Nejste spokojeni se stavem životního prostředí kolem vás a chtěli byste s tím něco konstruktivně udělat? Sbíráte zkušenosti pro vaše studium nebo zaměstnání v tomto oboru?

csopOzvěte se nám, budeme rádi, když nám jakýmkoli způsobem pomůžete realizovat naše plánované činnosti. Členství v organizaci není podmínkou, poraďte se s námi a zapojte se dle vašich možností. Uvítáme rovněž pomoc v ostatních oblastech (možnost propagace v elektronických či tištěných médiích, tvorba webových stránek apod.).

Český svaz ochránců přírody (Základní organizace Strakonice)

Jsme jediná nezisková organizace ve Strakonicích a okolí zabývající se ochranou přírody – konkrétními zásahy v terénu a také osvětovými akcemi pro širokou veřejnost. Pro rok 2016 máme v plánu např.: péči o ptačí budky na území města, přenos obojživelníků přes frekventované cesty, výsadbu stromů, úklidové akce v krajině, mapování živočichů a rostlin, účast ve správních řízeních a mnoho dalšího.


Kontakt: Ing. Jan Juráš, posta@csop-strakonice.net, 721 658 244

 

Zaujal Vás tento článek? Zapojte se do diskuze!
Pravidla komentářů:
1) diskutující se podepíše svým celým jménem,
2) je zakázáno kohokoliv urážet a vulgárně napadat,
3) nesplnění alespoň jedné z těchto podmínek znamená smazání komentáře.

Autor: Jan Juráš

273 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?