Strakonické farmářské trhy se přestěhují na Velké náměstí

Pro nadcházejících šest termínů podzimních farmářských trhů ve Strakonicích chystáme novinku v podobě jejich přesunu na nové místo.

Počínaje pátkem 9. září se budou konat na Velkém náměstí v prostoru pod radnicí. Na novém „tržišti“ bude dostatek místa nejen pro farmáře a prodejce nejrůznějšího druhu, ale také občerstvení a prodej drobných pěstitelských přebytků (ten bude opět možný bez účastnického poplatku). K dostání bude široká škála regionálních potravin s maximálním důrazem na původ produktů – zboží ze supermarketu u nás nekoupíte. Nebudou chybět ani řemeslné výrobky a občerstvení.

Termíny2016PodzimTermíny podzimních farmářských trhů budou probíhat v obvyklých dvoutýdenních intervalech: 9., 23. září., 7., 21. října., 4., 18. listopadu.

Na oficiálních stránkách trhů farmarsketrhy.strakonice.eu můžete sledovat novinky včetně aktualizovaných seznamů přihlášených prodejců pro každý trh.

Trhy organizuje Ekoporadna při Šmidingerově knihovně ve spolupráci s Městem Strakonice.

Kontakt: Ing. Jan Juráš, 721 658 244, jan.juras@knih-st.cz

Autor: Jan Juráš

604 views
Líbil se vám tento článek?

2 komentářů

  1. senior (29. srpna 2016 v 2:27)

    Dobré rozhodnutí . Na rozdíl od adventních , trhy farmářské hradnímu nádvoří moc nesluší . Pod radnicí ? Chce to vyzkoušet . Což takhle prostor tržnice a část navazující plochy Palackého náměstí , popřípadě využití parčíku vedle kostela Sv. Markéty – ani by se nemuseli omezovat parkovací místa .

  2. senior (29. srpna 2016 v 2:29)

    oprava ( nemusela omezovat park. místa )

Nechcete pejska k adopci?