Junior udolal Lokomotivu 3:1

 

I.A. třída – skupina „A“  –  muži   Junior – Lokomotiva ČB  (poločas 2 : 0)    zápas   3 : 1

Sestava:  Reiser  – Kočí, M. Šrámek, Gondek, Kalianko  –  Dohonyi (84. min. Beran), Kratochvíl (63. min. Cibulka), Kostka T., Maršala (76. min. Máška)  – V. Šrámek (83. min. Kostka M.),  Zušťák (85. min. Tůma)

Ještě byl připraven gólman Mára.

Branky domácích:  Zušťák 3x

Branky hostí:  Nebor

Rohy:     8 : 3

Střely na branku:  5 : 2

Žluté karty:    1 : 3   (77. min. Kostka T.  –  57. min. Khalil, 58. min. Bláha, 90. min. Hruška)

Červené karty:  0 : 0

V prvním utkání ve vyšší soutěži domácí přivítali osmý celek z minulé sezony Lokomotivu ČB a na tento duel se přišlo podívat úctyhodných 230 fanoušků a domácí se jim odměnili prvním vítězstvím.

0Domácí trenér Cimrhanzl zařadil do základní sestavy dvě nové tváře Romana Kočího a Honzu Zušťáka a oba se představili jako opravdové posily, Honza Zušťák navíc v roli fotbalového zabijáka. Úvod utkání byl ve znamení oťukávání a očekávání, jak se bude utkání vyvíjet. První gólovou akci vymyslel v 5. minutě T. Kostka, když místo střely z velkého vápna nezjištně přihrál Zušťákovi a ten dává od tyče na 1 : 0. V 10. minutě si svou roli zopakovali, a to po trestném kopu T. Kostky z levé strany hlavou překonal Zušťák hostujícího Rodena podruhé, vedeme 2 : 0. Poté hosté získali mírnou převahu, ale Reisera vůbec neohrozili, což dokazuje poločasové číslo střel na branku, které se rovnalo nule. Ve 20. minutě měli hosté výhodu trestného kopu v blízkosti branky, ale míč skončil na hlavě Kratochvíla, který stál ve zdi. Domácí zahrozili ještě ve 32. minutě po centru T. Kostky, ale Kočí z voleje přestřelil.

Druhý poločas začal náporem hostí, ale opět žádná efektivita. V 56. minutě Kostka z trestného kopu ze strany našel na středu nabíhajícího Dohonyiho, který první střelou trefil obránce a druhý pokus těsně minul cíl. O dvě minuty později, tedy v 58. minutě, to byl opět Dohonyi, když se po centru V. Šrámka opřel do balonu, ale gól mu nebyl souzen. Trefil břevno, od břevna na čáru a ven. V 83. minutě se mohli domácí radovat potřetí a hádejte kdo to zařídil? – T. Kostka rozehrával rohový kop a hlava Zušťáka byla neomylná,  3 : 0. Hosté za druhý poločas vystřelili na Reisera 2x, a to jednou z uctivé vzdálenosti a podruhé z darovaného trestného kopu Nebor upravil konečný výsledek na 3 : 1.

12 3 4

FOTO: Jan Škrle

Autor: Jiří Cibulka

683 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?