Babiš se chystá využít strakonických oslav, radnice ho však nezvala, lidé se baví

Předseda hnutí ANO 2011 Andrej Babiš se chystá u příležitosti oslav 650 let od udělení práv Strakonicím do našeho města přijet. Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby s jeho návštěvou souhlasili alespoň pořadatelé.

Blížící se volby do Poslanecké sněmovny se dotknou i víkendových slavností. Ačkoliv Andrej Babiš nedostal oficiální pozvánku ani od radnice, ani od představitelů strakonické kultury, přijede sbírat potřebné politické body.

„S účastí pana Babiše na oslavách města není počítáno. To, jestli jej jeho příznivci navštíví, je jejich věcí,“ sdělil deníku FORUM 24 místostarosta Milan Jungvirt. „S oslavou města to nemá nic společného,“ dodal.

Lidová tvořivost však Babiše předběhla. Ve svých příspěvcích na Facebooku diskutující projevují nechuť k návštěvě někdejšího ministra financí i si z něj prostě utahují. Jeden z občanů například umístil legendární video popisující události kolem kauzy Čapí hnízdo (https://www.youtube.com/watch?v=YLSrNjpfleM).

2

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

7

 

 

 

 

 

 

9 (2)

 

 

 

 

 

 

 

Jména diskutujících i jejich fotografie nejsou z důvodu ochrany osobních údajů uvedeny.

 

FOTO 1: forum24.cz
Ostatní: Facebook (stránka Strakoňáci)

Autor: Lukáš Houdek

1 516 views
Líbil se vám tento článek?

3 komentářů

  1. Albin (24. srpna 2017 v 11:21)

    Pane Houdku, proč nenapíšete, že jsou i lidé, kteří ho vítají a pozvali? Tendenční článek. Měl jsem vás za seriózního novináře. Shazujete tím svoji práci.

    • Lukáš Houdek (25. srpna 2017 v 8:15)

      Píšu, co si myslím. Shazoval bych svou práci, kdybych dělal něco jiného. Navíc většina lidí, co tvrdí, že mě měla za seriózního, mi ve skutečnosti tuto vlastnost nikdy nepřiřkla 🙂

  2. Senior (24. srpna 2017 v 6:15)

    Babiš přijede do Strakonic? To je super. Netušil jsem , že k návštěvě Strakonic je třeba pozvánka od pořadatelů oslav . Hlavně aby nepřijel Bohuš Sobotka , Zaorálek nebo jiný socan.

Nechcete pejska k adopci?