Junior dosáhl dalšího vítězství

 

I.A. třída – skupina „A“  –  muži  Velešín –  Junior (poločas 1 : 2)    zápas   1 : 5

26. 8. 2017  –  17:00

Sestava:  Reiser  – Kočí, M. Šrámek ,Gondek, Kalianko  –  Dohonyi , Kratochvíl (69 min. Cibulka), Kostka T.     (84 min. Tůma ), Maršala (66 min. Máška )  – V. Šrámek , Zušťák (81 min. Beran)

Ještě byl připraven gólman M. Reiser

fotbalovy_micBranka domácích:  Semerád

Branky hostí:  Dohonyi 2x, Maršala, Zušťák, Cibulka

Rohy :    3 : 4

Střely na branku :  2 : 6

Žluté karty :    0 : 1   (57 min. Kalianko)

Červené karty:  0 : 0

Prvních deset minut bylo zcela v naší režii, domácí byli zatažení a my jsme se snažili kombinovat. Poté se hra vyrovnávala, ale žádná šance nebyla ani na jedné straně.           V 25. minutě rozhodčí ve velkém vedru umožnil občerstvení a po odehrání jedné minuty přišla z naší strany pěkná kombinace mezi Kostkou a Dohonyim . Posledně jmenovaný vypustil za vápnem jedovku, která skončila v šibenici domácí branky, 0 : 1. Druhá radost přišla hned v zápětí, po domácí rozehrávce z kruhu vybojoval  balón Kratochvíl, přihrál do středu Dohonyimu, který kolmicí mezi beky vybídl rychlého Maršalu a ten skóruje podruhé,   0 : 2. Ve 44. minutě předvedli velmi pěknou kombinaci domácí, která bohužel skončila brankou do šaten. Gól dal Semerád, 1 : 2.

Druhý poločas měli domácí navrch, měli dvě velké možnosti ke skórování, ale nedokázali je správně vyřešit.      V 63. minutě jsme měli velkou šanci my, a to když Dohonyi našel ve vápně Zušťáka, který vystřelil, ale domácí brankář jeho střelu vyrazil na roh. V 70. minutě dal rozhodčí druhou přestávku na občerstvení a opět jako v prvním poločase, ale tentokráte až po dvou minutách hry jsme se mohli radovat potřetí. Zušťák nasměroval výborný balón za obranu na nejlepšího muže v zápase Dohonyiho, který gólmana bez problémů přehodil, 1 : 3. Toto byl zřejmě zlomový okamžik,  kdy domácí už přestali zlobit. V 80. minutě předvedli Kostka ze Zušťákem nádhernou kombinaci uvnitř pokutového území, kde nasadili dvěma obráncům dudy. Akci završil Zušťák třetími brankáři,         1 : 4.

V 82. minutě domácí doslova namazali balón Kostkovi, kterému zakončení bravurně vyrazil brankář, balón se dostal k Cibulkovi a ten ho zkušeně zametl do branky, 1 : 5. V závěru domácí Šálek nastřelil břevno.

Autor: Jiří Cibulka

574 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?