Junior spravedlivě remizoval s Novou Vsí i Bavorovicemi

FK JUNIOR STRAKONICE – Nová Ves u ČB  1:1 (0:0)

76. min. Zušťák pen.  –  48. min. Boháč

Sestava: Lízal – Kočí, M.Kostka, Němeček,Čapek – Máška (87. min. Beran ), M. Šrámek (25. min. Ouška), V. Šrámek, Bálek, Boukalík (65. min. Touš)  –  Zušťák

fotbalovy_micPřipraven byl  náhradní gólman V. Reiser

Střely na branku:  3 : 4

Rohy:   4 : 4

Žluté karty:   1 : 8

Červené karty:  0 : 0

Na domácí půdě jsme hostili pro nás neznámý tým, a jak se ukázalo, byl to velice zdatný tým. Byl silný na balonu a přehrával nás i ve vzdušných soubojích. Přesto jsme se hned v 5. minutě mohli dostat do vedení, když Čapek unikl po křídle, nacentroval  balon, na který si naběhl V. Šrámek, a jeho střelu ještě tečoval Zušťák, ale skvěle nadvakrát zasáhl hostující brankář. V 25. minutě se nešťastně zranil náš kapitán M. Šrámek a musel být střídán. Hosté sice byli lepším týmem, ale do gólových šancí se nedostávali, pouze prověřovali Lízala střelbou z větší vzdálenosti, se kterou si poradil.

Vstup do druhého poločasu se povedl hostům, když ve 48. minutě po rohovém kopu hlavou skóruje kapitán Boháč, 0 : 1. Po této brance jsme malinko převzali iniciativu a v 59. minutě jsme předvedli pěknou akci po pravé straně Máškou, když ve vápně přihrával Zušťákovi, a obránce mu nedovolil skórovat. V 75. minutě pěknou akci předvedli hosté, ale gólovce zabránil výborným zákrokem Lízal. O minutu později jsme se dočkali vyrovnání. Ouška dlouhým pasem vysunul Zušťáka, který byl faulován ve vápně. Následovala penalta, kterou sám zkušeně proměnil, 1 : 1. Nakonec mohly zůstat tři body doma, jenže brankář hostí předvedl také bravurní zákrok při gólovce Němečka v 80. minutě. Utkání skončilo pro oba spravedlivou remízou.

 

 

22. 9. 2018  –  10:00

1. A třída – skupina „A“  –  muži Bavorovice – Junior   (poločas 0 : 0)    zápas   0 : 0

Sestava:  Lízal  – Kočí, Ouška, M. Kostka, Čapek  –  Boukalík (73. min. Beran ), Němeček, Bálek, Máška  (85. min. Kratochvíl) – V. Šrámek , Zušťák
Ještě byl připraveni  brankář V. Reiser a do pole Hrubý Dominik a Tůma Jan.

Rohy:     6 : 1

Střely na branku:  12 : 4

Žluté karty:    1 : 2   (25. min. Šafránek  –  73. min. Šrámek V.,  80. min. Bálek)

Červené karty:  0 : 0

Domácí na nás vlítli hned od začátku. Ve 2. minutě zahrávali rohový kop a po Šafránkově hlavičce musel Lízal vytáhnout bravurní zákrok, aby skóre zůstalo bezgólové. Byli jsme stále pod tlakem a nemohli jsme se dostat vůbec do hry. V 18. minutě jsme se dostali za půlku, kde byl faulován Bálek a Boukalíkův trestný kop zakončoval Němeček, ale jeho střelu brankář domácích zázračně vykopl nohou. To byl náš jediný světlý okamžik prvního poločasu. A protože domácí šance zahazovali, poločasové skóre zůstalo na obou stranách na nule.

Druhý poločas byl ze strany domácích stejný jako první,  zahazovali, co se dalo. My jsme se dostali do třech gólových situací, které jsme také nedokázali využít. Náš špatný výkon byl nakonec  „odměněn“ jedním bodem.

 

Autor: Jiří Cibulka

714 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?