Přátelská utkání v zimní přípravě

 

23. 2. 2019 – 14 hod. na umělé trávě ve Strakonicích

Junior Strakonice – Blatná  1 : 2 (1 : 0)

Sestava Junior – 1. poločas

Lízal – Čapek, Němeček, Cibulka, Kočí – Boukalík, Šrámek V., Šrámek M., Baloušek Petr – Zušťák, Máška

Sestava Junior – 2. poločas

Lízal (60. min. Fiřt) – Čapek, Cibulka Petr, Němeček, J. Baloušek – Ostádal, Kostka T., Šrámek M. (60. min. Kratochvíl), Baloušek P. – Zušťák (66. min. Boukalík), V.Šrámek

První poločas byl velmi vyrovnaný. Do samostatných brejků se dostali 2x domácí i hosté, a to v 15. min., kdy šel Peleška sám, ale nezakončil dobře. Ve 23. min. na druhé straně šel M. Šrámek, ale brankář skvělým zákrokem ho vychytal. Ve 40. min. opět samostatný nájezd hostů a tentokrát výborný zákrok předvedl Lízal. Ve 43. min. šel sám P. Baloušek a bezpečně svou šanci proměnil – 1 : 0.

Druhý poločas se odehrával v režii hostí, kteří dokázali svou převahu vyjádřit v obrat utkání na      1 : 2, a to hned ve 47. min., kdy po rohovém kopu srovnal skóre hlavou Šejnar a v 66. min. po špatné rozehrávce domácí obrany dává vítězný gól Peleška. Hosté měli ještě několik brankových příležitostí, ale Fiřt už za svá záda nic nepustil. V závěru mohl z ojedinělé akce srovnat skóre P. Baloušek, ale brankář mu jeho střelu stačil nohou vyrazit.

 

fotbalovy_mic2. 3. 2019 – 14 hod. na umělé trávě ve Strakonicích

Junior Strakonice – Čimelice  2 : 3 (2 : 0)

Sestava Junior

Lízal – Čapek, Kostka M., Baloušek J., Kočí – Kratochvíl, Šrámek V., Šrámek M., Němeček  – Zušťák, Máška

První poločas byl oboustranně svižný fotbal, když první zahrozili hosté v 15. minutě tvrdou střelou z vápna k tyči, ale Lízal ji výborně vykryl. Ve 30. minutě předvedli domácí pěknou akci po pravé straně a následný centr dal Zušťák do gólmana, ale odražený míč Máška do branky nedostal. Ve 32. minutě trestný kop hostujících zahrával z 25 metrů Listopad a jeho přesně mířenou střelu do šibenice Lízal vytáhl na rohový kop. Ve 37. minutě po přesném centru Kratochvíla se prosadil Zušťák a dává vedoucí gól domácích, 1 : 0. Ve 42. minutě poslal centr V. Šrámek na Zušťáka a ten pohodlně dává hlavou na 2 : 0.

Druhý poločas jsme úvod zaspali a hosté nás během minuty trestali. V 55. minutě po rohu dává Hovorka na 2 :1 a o minutu později vyrovnal Mezera na 2 : 2. Hosté v tuto chvíli byli na koni a dostávali se do dalších šancí, ale nevyužili je. To se jim nakonec povedlo v 75. minutě po brejku Varhanem a dávají na 2 : 3. Domácí nakonec v závěru mohli vyrovnat, ale muška byla vychýlená.

Autor: Jiří Cibulka

482 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?