Junior remizoval se Slávií ČB, ale přehrál Lokomotivu

 

13. 4. 2019 – 16:30

1. A třída – skupina „A“  –  muži Slávia ČB – Junior (poločas 0 : 1)    zápas   1 : 1

Sestava:  Reiser  –  Boukalík, M. Šrámek , M. Kostka , Kočí  –  Němeček, Ouška (77. min. Frček), Zelenka, V. Šrámek, Petráň (70. min. Čapek) – Máška (88. min. Mára)

Branka domácích:  Vršitý

Branka hostí:  Ouška

Rohy:    5 : 3

Střely na branku :  3 : 4

Žluté karty:    1 : 2   (3. min. Hromádka – 29. min. Ouška, 56. min. Kočí)

Červené karty:  0 : 0

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran. Od 18. minuty, kdy se nám povedla pěkná kombinace po pravé straně mezi Němečkem, jenž uvolnil do vápna V. Šrámka, který dal pod sebe zpět na Oušku a ten se v zakončení nemýlil, jsme do konce poločasu byli lepším týmem, ale domácí se přesto dostali v závěru poločasu ke dvěma brankovým příležitostem. V 26. minutě po rohovém kopu V. Šrámka se do zakončení dostal Máška a jeho střelu bravurně vyrazil domácí brankář. Ve 37. minutě po našem špatném odkopu Slípka trefuje tyč. O 6 minut později měl tutovku na noze Bohunek, ale přestřelil.

Druhý poločas měli mírnou převahu domácí, ale do brankové příležitosti jsme se jako první dostali my, a to v 62. minutě, když po trestném kopu Boukalíka hlavičkoval mezi tyče M. Kostka, ale opět se vyznamenal domácí brankář. Domácí nás potrestali v 77. minutě, když se otevřela naše pravá strana, kam si naběhl domácí kapitán Vršitý a zkušeně poslal míč za Reiserova záda, 1 : 1. Do konce zápasu si už žádný tým nevytvořil žádnou brankovou příležitost, a tak utkání skončilo smírem.

fotbalovy_mic

21. 4. 2019  –  17:00

1. A třída – skupina „A“  –  muži Junior – Lokomotiva ČB – (poločas 3 : 0)    zápas   3 : 1

Sestava:  Lízal  – Čapek (73. min. Zušťák ), M. Šrámek, M. Kostka, Němeček  –  P. Baloušek, Bálek, Zelenka (36. min. Ouška), Petráň (49. min. Boukalík) –  Máška (58. min. Touš), V. Šrámek

Ještě byl připraven gólman V.Reiser a do hry Kočí a T. Kostka.

Branky domácích:  Petráň, Čapek, V. Šrámek

Branka hostí:  Milota (pen.)

Rohy:    2 : 5

Střely na branku:  5 : 5

Žluté karty:    3 : 1   (72. min. Bálek, 76. min. M. Šrámek, 78. min. Baloušek  –  67. min. Choutka)

Červené karty:  0 : 0

V prvním poločase jsme hned od úvodního hvizdu byli lepším mužstvem a první velkou šanci jsme si vypracovali ve 4. minutě, když V. Šrámek vyzval průnikovou přihrávkou Balouška do vápna a ten v zakončení trefil nohy brankáře. V 6. minutě přišla z naší strany další pěkná akce po pravé straně, když Němeček uvolnil po lajně Balouška, který přetaženým centrem našel nabíhajícího Petráně a ten už se trefil do černého, 1 : 0. V 16. minutě se hosté dostali k našemu vápnu a tvrdá střela Miloty Lízala nezaskočila. Ve 23. minutě si role z úvodního gólu prohodili, a to když Petráň přesně nacentroval na Balouška, ale ten z voleje přestřelil. V 26. minutě Zelenka připravil tutovku pro Čapka a ten až na podruhé dotlačil balon za Rodenova záda, 2 : 0. Ve 40. minutě Němeček se vydal na výlet, prošel s balonem až před Rodena, ale koncovka ho zradila. Ve 45. minutě se k trestnému kopu ze 30 metrů postavil Baloušek a jeho střela prošla zdí, kde si balon přebral V. Šrámek a dává do šatny na 3 : 0.

Po přestávce se do první šance dostali hosté a Lízal se musel při střele Květouna hodně natáhnout, aby jeho střelu vytěsnil na rohový kop. V 59. minutě Touš pronikl po křídle až do vápna, předložil balon Bálkovi, který ale přestřelil. Tato akce byla poslední, kdy jsme ohrozili branku hostí. Zato hosté převzali iniciativu a dostávali se i do šancí.  V 76. minutě si ve vápně počínal nedovoleně M. Šrámek, následovala penalta, a exekutor Kocar přestřelil. O minutu později se za obranu dostal hostující Choutka a jeho střelu Lízal výborně vykryl. V 86. minutě hosté kopali další penaltu po nedovoleném zákroku Oušky a tentokráte ji Milota proměnil a upravil skóre na 3 : 1, které zůstalo až do konečného hvizdu hlavního rozhodčího Jevčáka.

 

Autor: Jiří Cibulka

511 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?