Zápas s Novou Vsí skočil plichtou

NOVÁ VES U ČB – FK JUNIOR STRAKONICE   2:2 (2:1)

Góly: 3.Procházka, 25. Janeček – 2. Čapek, 75. V.Š rámek

Sestava: Lízal – J. Baloušek, M. Šrámek, M. Kostka, Boukalík – Němeček, Frček (59. Máška), Ouška (85. Kratochvíl), Bálek, Čapek – V. Šrámek

Připraven byl ještě Šíp.

fotbalovy_micNa ne příliš kvalitním hřišti druhého týmu v tabulce jsme začali výborně, když hned ve 2. minutě prodloužený Balouškův aut uklidil z malého vápna do sítě Čapek. Vzápětí z protiútoku, když se naše defenziva ještě radovala z vedení, se dostal sám před Lízala domácí kanonýr Procházka a ten neměl problém s vyrovnáním. Poté se hra zklidnila, po nepřesnostech na obou stranách se narodila v 15. minutě šance pro hostujícího Bálka, kterému nejprve zabránil v koncovce skluzem domácí obránce a vzápětí hraniční zákrok obrany, ale píšťalka sudího se neozvala. Na druhé straně si domácí vynutili několik rohových kopů a z jednoho z nich po centru na bližší tyč otočil skóre Janeček. Poté jsme zvýšili útočnou aktivitu, výsledkem bylo pouze břevno M. Kostky po signálu z přímého kopu.

Ve druhé půli domácí znatelně polevili a my jsme se čím dál více tlačili za vyrovnáním. V 61. minutě Boukalík dalekonosnou střelou orazítkoval břevno domácí svatyně. To už posílil naši ofenzivu Máška, který se v 75. minutě po pasu Balouška prosadil přes domácího obránce a předložil gólovou příhru V. Šrámkovi – 2:2. Domácí ještě zahrozili z několika standardek, my na oplátku z brejků, ale na zasloužené remíze se již nic nezměnilo.

Autor: Rostislav Hrubý

485 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?