Junior remizoval s Vimperkem

19. 5. 2019  –  17,00

I.A třída – skupina „A“  –  muži  Junior –  Vimperk – (poločas  1 : 0)    zápas   2 : 2

Sestava:  Lízal  – Čapek,Zelenka (66. min. Ouška), M. Kostka, J. Baloušek – Petráň (68. min. Boukalík), Němeček, V. Šrámek, Touš – Máška (83. min. Frček), P. Baloušek

Ještě byl připraven golman  Mára a do hry Mikeš, Kostka T.

Branky  domácích:  P. Baloušek 2x

Branky hostí:  Frček 2x

Rohy :    7 : 0

Střely na branku:  10 : 3

Žluté karty:    1 : 0   (36. min. Baloušek P.)

Červené karty:  0 : 0

fotbalovy_micV prvním poločase jsme hned od úvodního hvizdu na soupeře vlítli a vytvořili trvalý tlak, ale ze spousty šancí jsme dokázali proměnit jen jedinou. V 7. minutě M. Kostka napřáhl z 25 metrů a brankář se štěstím vyrazil střelu na roh. Z přetaženého rohu P. Baloušek z voleje jen o kousek minul. V 9. minutě vyslal P. Balouška za obranu Čapek a ten s přehledem zakončil – 1 : 0. V 10. minutě Máška vyhrál běžecký souboj s kapitánem hostí Chvostou, dostal se do vápna, postrčil ho na Touše, který ještě posunul na P. Balouška, ale jeho střelu obránce stačil zablokovat. Ve 22. minutě za vápnem vypustil jedovku Němeček, ale brankář hostí ji skvěle vyrazil na roh. Ve 30. minutě šel Máška sám na branku a při zakončení selhal. Hosté za první poločas pouze jednou vystřelili na Lízala, a to ještě z uctivé vzdálenosti.

Druhý poločas opět začal naším náporem. Ve 48. minutě po centru V. Šrámka do vápna, kde nejdříve promáchl v zakončení Němeček a pak ani nadvakrát nepropálil brankáře hostí Petráň. Ve 49. minutě se do dvou šancí dostal P. Baloušek, a to nejdříve z levé strany šla jeho střela vedle a po chvíli z pravé strany už jeho střela mířila mezi tyče, ale golman hostí byl proti. V 54 minutě měli náznak šance hosté, kterou promarnili , ale o minutu později ji Frčekem proměnili a srovnali skóre 1 : 1. O deset minut později se nám podařila pěkná akce V.Šrámka, kdy utekl po levém křídle, přesně nacentroval na nabíhajícího P. Balouška a tentokráte brankáře hostí překonal a vrátil nás do vedení 2 : 1. Všichni jsme si oddychli a zřejmě jsme si mysleli, že se už nemůže nic stát, ale opak byl pravda. V 70. minutě se hosté dostali do velké šance na vyrovnání, ale naštěstí šlo zakončení Čecha nad. V 77. minutě šel sám Touš po uvolnění do vápna Čapkem, ale trefuje jen tyč. V 81. minutě přišel další šok pro domácí, když hostující Čech na levé straně udělal suše dva naše hráče, balon předložil do vápna Frčekovi, který dílo dokonal a srovnal skóre na 2 : 2. Tento soupeř je pro nás zakletý, ještě jsme s ním nevyhráli.

 

Autor: Jiří Cibulka

692 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?