Junior nestačil na Milevsko ani Osek, body tak znovu nezískal

 

25. 8. 2019  –  17:00

Krajský přebor  –  muži   Milevsko – Junior    (poločas 0 : 0)    zápas   3 : 0

fotbalovy_micSestava:  Lízal  – Peroutka, Zelenka (76. min. Boukalík), Říha, Němeček  –  P. Baloušek, Bálek, Šrámek M., Petráň (68. min. Čapek),- Juhaňák (68. min. Zušťák), Máška

Ještě byl připraven  brankář V. Reiser.

Rohy:     10 : 3

Střely na branku:  9 : 3

Žluté karty:    0 : 2   (35. min. Zelenka, 59. min. Bálek)

Červené karty:  0 : 0

K třetímu soutěžnímu utkání jsme zajížděli do Milevska, kde jsme si pomýšleli na nějaké body, ale ukázalo se, že zde opět nebudou. V prvním poločase byli domácí v mírné převaze. První čtvrthodinka byla z obou stran opatrná a první ohrožení branky nastalo ze strany domácích v 16. minutě z uctivé vzdálenosti, se střelou si Lízal poradil. Druhé ohrožení přišlo v 21. minutě a opět z velké vzdálenosti, střela domácího Komárka už byla štiplavější, ale Lízal byl pozorný. Ve 30. minutě už měli domácí vyloženou šanci, ale Hadáček z metru nedokázal překonat Lízala. My jsme za celý poločas nedokázali ohrozit domácí svatyni. Vyprodukovali jsme jeden rohový kop a jednu zblokovanou střelu mezi tyče.

Druhý poločas jsme začali odvážněji a první 10minutovka patřila nám, kdy jsme domácí přitlačili a výsledkem byly dva rohové kopy, ze kterých jsme ale neuspěli. V 55. minutě jsme domácí dostali na koně, když přišla zbytečná ztráta uprostřed hřiště a domácí nás doslova dotlačili až do brány. Gól dal hlavou Hadáček – 1 : 0. Od této chvíle nás začali domácí přehrávat a my jsme kupili chybu za chybou. V 68. minutě domácí poslali balon do vápna a tam pohodlně vsítil druhý gól nikým nehlídaný Barda – 2 : 0. V 86. minutě po rychlém brejku dává Sedlák na 3 : 0. V 89. minutě po přetaženém centru a hlavičce Sedláka z blízka zachránil od čtvrtého gólu Lízal.

 

1. 9. 2019  –  17:00

Krajský přebor  –  muži  Junior – Osek    zápas   1 : 4 (poločas 1 : 1)   

Sestava:  Lízal  – Peroutka (86. min. Čapek),  Zelenka, Říha, Němeček  –  Máška (82. min. Boukalík),  Moudrý (65. min.Petráň), M. Šrámek, Bálek  –  Juhaňák (70. min. Kostka M.), Petr Baloušek

Na střídání ještě byli k dispozici Zušťák a brankář Reiser.

Branka domácích:  Moudrý

Branky hostí:  Říský Jakub 2x, Hoch, vlastní Peroutka

Rohy:    5 : 7

Střely na branku:  6 : 10

Žluté karty:    4 : 1   (23. min. Šrámek, 42. min. Juhaňák, 82. min. Bálek, 82. min. Zušťák)

Červené karty:  0 : 0

Ani čtvrté mistrovské utkání jsme se bodů nedočkali, i když jsme v okresním derby začali dobře a hned v 9. minutě po autovém vhazování Máška prodloužil balon do vápna, kde hlavou překonal  Moudrý brankáře Budoše – 1 : 0. V 21. minutě dle našeho názoru rozhodčí neodpískal na půlce nedovolený zákrok na Balouška a hosté se dostali do brejku Davidem Říským, který přesně našel ve vápně svého bratra Jakuba a ten neměl problém skórovat  – 1 : 1. V 25. minutě výborně kopnutý trestný kop Hocha ještě lepším zákrokem Lízal vytáhl na roh a vzápětí  zlikvidoval i hlavičku Cardy. V 41. minutě vybojoval Baloušek ve vápně balon pro Mášku, ale jeho střela šla těsně vedle tyče.

Do druhého poločasu jsme zřejmě nastoupili nekoncentrovaně a ve 48. minutě nás za to potrestal J. Říský druhým gólem – 1 : 2. V 56. minutě jsme kopali dva rohy za sebou a u obou zakončoval Baloušek. První mu reflexivně vytáhl Budoš a druhá šla těsně nad. Po tomto závaru před hostující brankou přišla pro domácí další sprcha v podobě dvou slepených gólů a bylo po naději urvat nějaký bod v tomto utkání. V 57. minutě se trefil z trestného kopu Hoch – 1 : 3 –  a o minutu později po rohovém kopu si dáváme vlastní gól – 1 : 4. V 75. minutě střelu Němečka hosté zachraňovali na brankové čáře. V 90. minutě ještě hosté měli velkou šanci, když trestný kop Blatského Lízal neudržel a dorážku poslal J. Říský nad.

Autor: Jiří Cibulka

715 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?