Prokletí prolomeno, Junior konečně získal plný počet bodů

15. 9. 2019  –  16.30

Krajský přebor  –  muži  Junior – Třeboň    zápas   2 : 1 (poločas 0 : 0)   

Sestava:  Lízal  – Peroutka, M.Kostka, Říha, Němeček  –  Petráň (71. min. Moudrý), Zelenka, M. Šrámek, Bálek (78. min. Juhaňák )  –  T.Kostka (90. min. Boukalík), Máška (88. min. Čapek)

Na střídání ještě byli k dispozici Kočí a brankář Reiser.

fotbalovy_micBranka domácích:  Máška, Šrámek M.

Branky hostí:  Průcha

Rohy:    4 : 3

Střely na branku:  8 : 4

Žluté karty:    4 : 3   (11. min. Říha, 24. min. Kostka T., 57. min. Zelenka, 90. min. Lízal – 25. min. Průcha, 66. min. Kubata, 80. min. Koktavý)

Červené karty:  0 : 0

První dvacetiminutovka patřila hostům, když dominovali na míči, ale branku ohrozili pouze jednou, a to hned v první minutě ošemetnou střelu Navrátila Lízal vyrazil na roh. Po této dvacetiminutovce se hra začala vyrovnávat a ve 30. minutě měl Skála v brance veliké starosti se střelou Mášky a se štěstím ji vyrazil na tyč. Ve 35. minutě dobře mířený trestný kop Fraňka Lízal dokázal  zlikvidovat. Ve 45. minutě měli obrovskou příležitost hosté, když Holzepl postupoval sám z půlky na Lízala, ale naštěstí zakončil vedle branky.

Celý druhý poločas jsme byli mnohem aktivnější než hosté. V 55. minutě předvedl krásnou  individuální akci Němeček, když od půlící čáry prošel přes tři hráče, do vápna přihrál T. Kostkovi, který šel do skluzu s hostujícím brankářem a odražený míč zasunul do prázdné branky Máška – 1 : 0. V 59. minutě hostující Průcha z dobré pozice dal vedle. V 60. minutě jedovka Bálka šla kousek od tyče. V 61. minutě po přihrávce T. Kostky vystřelil Máška a jeho dobře mířenou střelu Skála vyrazil na roh. V 65. minutě z nenápadné akce hostí dává hlavou Průcha vyrovnávací gól – 1 : 1. Domácí zbraně nesložili a dál se snažili dobývat branku a v 84. minutě se to povedlo, když Juhaňák vystřelil z vápna, jeho střela byla zblokována a odrazila se k M. Šrámkovi, který nadvakrát dotlačil míč do branky, a tak se zrodila první výhra Junioru.

Autor: Jiří Cibulka

602 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?