TOP 09, ODS a KDU-ČSL vytvořily Trojkoalici pro silné Strakonice

S nadcházejícími komunálními volbami ve Strakonicích došlo k dohodě tří tradičních politických stran TOP 09, ODS a KDU-ČSL na společné kandidátce a společném programu.

vlajka StrakonicToto spojení má jednoduchý cíl: nabídnout obyvatelům města Strakonice kandidáty, z nichž každý přináší velkou osobní zkušenost a městu Strakonice, resp. jeho obyvatelům, již dnes prospívá svou prací a veřejnou činností. Priority, které TOP 09, ODS a KDU-ČSL v Trojkoalici pro silné Strakonice nabízejí, vychází právě z osobních zkušeností kandidátů a reagují na potřeby, přání a očekávání obyvatel našeho města.

„Jsem rád, že se nám podařilo najít shodu nad programem i kandidátkou. Ukazujeme všem obyvatelům Strakonic, že umíme ‚táhnout za jeden provaz‘ a tvořit tak společně silné Strakonice,“ říká Radek Chvosta z ODS, jeden z iniciátorů společné kandidátky. Kandidátku vedou lídři trojkoalice: MUDr. Martin Gregora, RNDr. Ladislav Havel a PhDr. Miroslav Žitný, kteří za své politické strany získali v komunálních volbách 2018 nejvíce preferenčních hlasů. Programové priority trojkoalice stojí především na sociálním přístupu k potřebným (dětem a seniorům), efektivním hospodaření města a podniků s jeho majetkovou účastí, dostupném bydlení, ale i podpoře sportu a kultury. „Komunální volby, které se uskuteční 14. 12. 2019, nejsou o konfrontaci, ale o umění najít společnou cestu. Věřím, že se nám to s takto silným týmem povede,“ říká Martin Gregora, lídr celé kandidátky.

Autor: Radek Chvosta

1 744 views
Líbil se vám tento článek?

3 komentářů

  1. Volič (2. října 2019 v 1:26)

    Vážení pánové , proč se schováváte za trojkoalici ? Jedná se o komunální volby, strakoničtí voliči Vás znají , neste na politický trh své jméno , svoji politickou stranu . Pouze tak se dozvíte , jaké oblibě se těšíte . Ve Strakonicích tolik o program nejde , nedělejte dopředu z voličů hlupáky . Kromě toho si myslím , že Vaše jména jsou už dost profláklá a volič už Vám neuvěří . Je to ale Vaše volba , škoda , tímto činem pravice ze Strakonic definitivně mizí .

    • Pavel Marčák (2. října 2019 v 4:56)

      Stačí použít mozek a pochopit, co to je koalice.

    • Celka (15. října 2019 v 1:50)

      Nějak jsem nepochopila z čeho soudíte, že se schovávají…jako co schovávají a před kým ? Na trh svoje jméno nesou….Nejdřív píšete, že se schovávají a pak, že jména jsou profláklá, trochu zmatek v tom máte…pane Voliči ( copak, schováváte se za voliče?) Vůbec si nemyslím, že tímto, jak píšete končí pravice ve ST….fandím pravici a držím palce , protože jsou v koalici slušní lidé….a nedělejte z voličů hlupáky Vy, voliči nejsou stádo a mají svůj rozum…tak nesýčkujte 🙂

Nechcete pejska k adopci?