Přátelský zápas po uvolnění nouzového stavu

Junior Strakonice  –  Osek   2 : 2   (1 : 2) – 22. 5. 2020  –  18:00

Sestava Junior
Lízal (Uhříček) – Kočí , Říha, Šimek, Peroutka (Čapek) – Nosek (Fábera), P. Baloušek (Zoubek), Němeček (Funda), M. Kostka, Petráň (Boukalík) – Máška (Zelenka)

Sestava Osek
Chaluš (Budoš) – P. rybák, Carda, Mareš, Benda – Čapek, Brabec, Lávička, Hosnédl – Říský J., D. Rybák

Střídali – Kuneš, Gondek, Blatský, Sládek, Kinkor, Pavelka, Bunda

fotbalovy_micRozhodčí – hlavní – Toucha, AR1 – Lepič, AR2 – Žemlička

Střely celkem – 11 : 11

Z toho na bránu – 6 : 7

Rohy  – 4 : 10

Branky domácích – Němeček, Máška

Branky hostí – J. Říský, Kinkor

Vcelku po velké pauze to byl pohledný zápas, kdy šancí ke skórování bylo více v prvním poločase než ve druhém.

Začalo to 9. minutou, když si Němeček před vápnem narazil s Kostkou a šel sám na Chaluše, kterého překonal kličkou a do prázdné branky dává na 1 : 0. V 18. minutě po kombinační akci P. Rybáka s Říským posledně jmenovaný přesně zakončil k tyči a srovnává skóre na 1 : 1. V 19. minutě trestný kop P. Balouška Chaluš vyrazil nohama. V 31. minutě hostující Čapek našel nabíhajícího Kinkora a ten překonává lobem Lízala a dává na 1 : 2. Ve 33. minutě hezkou akci domácích zakončoval z dobré pozice kapitán Petráň nad a o minutu později to samé předvedl Nosek. Ve 36. minutě po trestném kopu hlavičkoval Říský nad.

Druhý poločas byl na brankové příležitosti chudší. První přišla až v 69. minutě, když Hosnédl svou rychlostí projel obranou jak nůž máslem, ale jeho zakončení skončilo na tyči. A jak se říká – nedáš, dostaneš. O dvě minuty později Čapek unikl po křídle a přesně našel ve vápně Mášku a ten srovnal skóre na 2 : 2. Celý zápas byl vcelku vyrovnaný, a tak i skóre tak skončilo.

Autor: Jiří Cibulka

596 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?