Pohodové výhry nad Chanovicemi i Sousedovicemi

 

Junior Strakonice  –  Chanovice ( I.B.)  7 : 1   ( 3 : 1 ) – 6. 6. 2020  –  17,00 

Sestava Junior

Uhříček – Máška, Říha (Šimek), M. Kostka (M. Šrámek), Peroutka (Boukalík) – Kočí (Čapek), Němeček (Zelenka), Funda (Kratochvíl), Petráň (Mls) –  Zoubek (Fábera) – Nosek (Petr Baloušek)

fotbalovy_micRozhodčí – hlavní – Marek Mráz, AR1 – Edita Cimrhanzlová, AR2 – Čapek (Němeček)

Střely celkem – 16 : 5

Z toho na bránu – 11 : 2

Rohy  – 4 : 3

Branky domácích – Petráň, Nosek, Němeček, Čapek, Petr Baloušek, Zelenka T., Fábera

Branka hostí – Prýmas

Zápas s účastníkem první „B“ třídy jsme měli celý zápas pod kontrolou a během zápasu se zrodili pěkné akce i některá zakončení. Již v 9. minutě měl první velkou šanci Němeček, ale zakončil do brankáře. Ve 12. minutě Kočí zatáhl balon po křídle, přesným centrem našel Petráně a ten nabídnutou šanci proměnil – 1:0. V 15. minutě bylo vyrovnáno, když centr hostí do vápna mezi beky proměnil hlavou Prýmas. V 17. minutě Zoubek perfektně uvolnil do brejku Noska a ten mazácky vrátil vedení zpět – 2:1. V 21. minutě Nosek u rohového praporku udělal jak obránce, tak gólmana, přihrál Němečkovi a ten dává do prázdné branky na 3:1.

V 50. minutě Baloušek našel za vápnem Čapka, který trefil šibenici – 4:1. V 61. minutě Máška dostal dlouhý balon za obranu, přihrál do vápna volnému Balouškovi a ten navyšuje na 5:1. V 82. minutě Fábera namazal před vápno Zelenkovi a ten trefil přesně k tyči 6:1. V 85. minutě Petřík z přímého kopu pořádně protáhnul bezchybného Uhříčka. V téže minutě Čapek unikl po křídle, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Kratochvíla, který chytře balon pustil mezi nohama na volného Fáberu a ten tak stanovil konečné skóre na 7:1

 

Junior Strakonice  –  Sousedovice   5 : 1   ( 3 : 0 ) – 13. 6. 2020 – 18:00

Sestava Junior první poločas

Lízal – Kočí, Němeček, Říha, Peroutka – Sládek, Funda, M. Šrámek, Petráň – Zoubek – Nosek

Sestava Junior druhý poločas

Lízal – Kočí, Němeček, Říha, Peroutka (60. min. Boukalík) – Sládek, Funda, Šimek, Čapek – Zoubek (65. min. Fábera) – Máška

Rozhodčí – Frček

Střely celkem – 8 : 8

Z toho na bránu – 6 : 2

Rohy  – 6 : 4

Branky – Němeček, Zoubek, Sládek, Nosek, Kočí  –  Linhart

První šanci měli hosté, a to hned v 5. minutě, když po rohovém kopu hlavičkoval M. Glazunov, ale Lízal byl pozorný. V 10. minutě po přímém kopu Sládka dává hlavou Zoubek vedoucí gól – 1 : 0. V 35. minutě Sládek přímo z rohového kopu navýšil vedení na 2 : 0. V 39. minutě byl ve vápně faulován Nosek a sám penaltu proměnil – 3 : 0. Druhý poločas se hosté opět dostali jako první do šance, když po chybné rozehrávce v obraně šel sám M. Glazunov, ale Lízal mu šanci zmařil. V 61. minutě měli hosté výhodu přímého kopu z vápna, ale Linhart přestřelil. V 71. minutě po centru Mášky se prosadil Němeček a navyšuje na 4 : 0. V 84. minutě si na Boukalíkův rohový kop naběhl Kočí a dává hlavou na 5 : 0. Hosté v závěru přeci jenom výsledek korigovali Linhartem na konečných 5 : 1.

Autor: Jiří Cibulka

721 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?