Zápas se Čkyní skončil remízou, s Katovicemi debaklem

Čkyně – Junior Strakonice 3 : 3   (2 : 2) – 20. 6. 2020  –  17:00

Sestava Junior

Pícha (Uhříček) – Kočí (Peroutka) , Hovorka, Říha (Šimek), Čapek (Mášk ) – Němeček (Nosek),  Funda, M. Šrámek (Zelenka T.), Petráň – Sládek (70. min. Kočí)  – Kvasnička

fotbalovy_micRozhodčí – hlavní – Mráz

Střely celkem – 9: 9

Z toho na bránu – 5 : 6

Rohy  – 7 : 3

Branky domácích – Chalupa, Turek ml., Brabec

Branky hostí – Kvasnička, Čapek, Kočí

První i druhý poločas nebylo znát, že hraje účastník I.B s účastníkem krajského přeboru. Do první gólové situace se dostali domácí v 17. minutě, když Chalupa šel sám na Píchu, ale dal vedle. V 21. minutě už to bylo 1 : 0 díky Chalupovi po rohovém kopu. V 26. minutě Sládek zahrával přímý kop, jeho střela šla do zdi, k odraženému balonu se dostal Kočí a jeho centr uklidil za záda gólmana Kvasnička 1 : 1. Ve 30. minutě domácí trefují břevno. Ve 37. minutě Turek ml. po rohovém kopu posílá domácí do vedení 2 : 1. Ve 44. minutě po hrubé chybě obrany šel sám na Píchu Fidler a trefil tyč. Ve 45. minutě Němeček přesným centrem našel nabíhajícího Čapka a ten hlavou skóre srovnává 2 : 2.

Druhý poločas byl na gólové situace chudší. Až v 68. minutě  za zmínku stojí pěkná střela z dálky z kopačky Šimka, ale gólman chytá. V 74. minutě Zelenka prodloužil balon před branku a Kočí nás dostává do vedení 3 : 2. V 77. minutě domácí podnikli akci po křídle a centr zúročil hlavou Brabec, který tak domácím zajistil zaslouženou remízu 3 : 3.

 

Katovice – Junior Strakonice 8 : 1   (4 : 0) – 26. 6. 2020  –  18:00

Sestava Junior – první poločas

Lízal – Kočí, Hovorka, Říha, Peroutka – Zoubek, Němeček, Funda, Petráň – Sládek  – Kvasnička

Sestava Junior – druhý poločas

Pícha – Kočí, Šimek, Říha, Čapek – Nosek, Zelenka T., Zoubek (65. min. Němeček), Máška – Sládek (64. min. Funda)  – Hovorka

Rozhodčí – hlavní – Kaštánek

Střely celkem – 16 : 9

Z toho na bránu – 10 : 4

Rohy  – 8 : 3

Branky domácích – Kadula (3x), Požárek (2x), Bálek Lukáš, Chylík, Repa

Branky hostí – Sládek (z penalty)

Domácí začali ve vysokém tempu a už od prvních minut nás dostali pod tlak. První gól jsme dostali v 11. minutě, když Repa zatáhl balon po křídle, přesným centrem našel nabíhajícího Bálka L. a ten hlavou do protipohybu Lízala dává na 1 : 0. V 15. minutě využil Chylík nepozornosti Lízala a střelou z 25 metrů trefuje k tyči na 2 : 0. V 21. minutě šel Požárek sám na Lízala, ale ten jeho střelu vytlačil na roh. V 28. minutě centrovaný balon propadl v obraně na Požárka a ten se tentokráte trefil – 3 : 0.  V 35. minutě po dobré kombinaci Kadula zakončuje na 4 : 0.  Ve 40. minutě se nám povedla akce, když Zoubek nacentroval do vápna a Kvasnička z dobré pozice dal nad. Ve 42. minutě jsme měli druhý pokus dát gól, když Kvasnička průnikovkou vyslal do brejku Petráně, ale jeho střela šla do brankáře. Ještě v prvním poločase stojí za zmínku jedovka Kaguye, ale Lízal ji stačil vyrazit.

Ve druhém poločase jsme v 52. minutě udělal hrubou chybu ve vápně a Kadula nás ztrestal – 5 : 0. V 54. minutě Kadula neproměnil samostatný únik a prázdnou branku netrefil. O 4 minuty později, ale už trefil přesně – 6 : 0. V 60. minutě Zelenka vyslal do křídla Čapka a jeho centr se Máškovi nepodařilo zakončit. V 63. minutě zahráli domácí ve vápně rukou a nařízenou penaltu proměnil Sládek – 6 : 1. V 65. minutě podskočený centr ve vápně ztrestal hlavou Požárek – 7 : 1. V 80. minutě domácí po nejhezčí kombinaci zápasu, kterou si sám rozjel Repa dává nekompromisně k tyči na konečných 8 : 1.

Autor: Jiří Cibulka

679 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?