První mistrovské utkání po půlroční pauze skončilo prohrou, s Dražicemi jsme uhráli remízu

22. 8. 2020  –  15:00

Krajský přebor  –  muži   Protivín – Junior    (poločas 0 : 0)    zápas   2 : 0

Sestava:  Lízal  – Peroutka (74. min.Zelenka), Šimek, Říha, Němeček (74. min. Buranský)  –  Čapek, Funda (84. min. M. Kostka) – Zoubek (84. min. Máška), Sládek, Petráň (55. min. Nosek) – Hovorka

fotbalovy_micJeště byl  připraven brankář Uhříček.

Rohy:     7 : 1

Střely na branku:  6 : 1

Střely mimo:    9 : 4

Žluté karty:    0 : 1   (82. min. Funda)

Červené karty:  0 : 0

První mistrovské utkání po půlroční pauze jsme zajížděli na velice silného soupeře do Protivína. Již od prvních minut si domácí vytvořili převahu a ve 4. minutě po rohovém kopu se k hlavičce dostal Vojta a Lízal ji s námahou vyrazil. Další domácí šance přišla ve 14. minutě, kdy po centru do vápna Kosík minul Lízalovu branku. Až ve 30. minutě jsme se dostali do zakončení Hovorkou, ale jeho střela nebyla dost razantní, a tak si s ní domácí brankář poradil. Ve 34. minutě dali domácí gól, ale pro postavení mimo hru nebyl uznán. Poločas tedy skončil 0 : 0.

Druhá polovina byla svým charakterem stejná, ale tentokráte domácí dvě šance přetavili v góly. V 52. minutě se po centru ze strany prosadil v souboji hlavou Mikeš a dává na 1 : 0. O 5 minut později se prosadil z trestného kopu Zb. Vorel a dává kolem zdi k tyči na 2 : 0. Za tohoto stavu jsme se více osmělovali a vyráželi do častějších protiútoků a dostali se i do gólových šancí, ale hlavičky Hovorky a Němečka cíl nenašly. Domácí poté také v šancích pálili slepými. Za zmínku stojí ještě 76. minuta, kdy po centru z trestného kopu Sládka dává Hovorka hlavou gól, ale praporek pomezního byl jiného názoru – postavení mimo hru.

 

30. 8. 2020  –  17:00

Krajský přebor  –  muži  Junior – Dražice    zápas   1 : 1 (poločas 0 : 0)   

Sestava:  Lízal  – Peroutka, Šimek, Říha, M. Kostka  –  Čapek, Funda – Zoubek (88. min. Buranský), Sládek (73. min. Novotný), Němeček (46. min. Nosek)  –  Hovorka

Branka domácích: Hovorka z penalty

Branka hostí:  Štecher z penalty

Rohy:    0 : 7

Střely na branku:  2 : 4

Žluté karty:    2 : 3   (35. min. Hovorka, 90. min. T. Kostka – 44. min. Hojdar, 69. min. Šimák, 79. min. Veselý)

Červené karty:  0 : 0

V první třicetiminutovce se do gólových šancí nikdo nedostával. Hosté sice měli převahu a kopali dosti rohů. První větší šanci ke vstřelení gólu měli v 35. min., když po rohovém kopu Hojda hlavou dal vedle. Další měli o minutu později, když Štecher napálil z 20 metrů břevno. To bylo vše v prvním poločase, co se týče brankových příležitostí.

Druhý poločas začal ve stejné režii hostí. V 59. minutě Štecher prošel ve vápně přes dva hráče a střelu z blízka Lízal vykryl. V 65. minutě jsme měli příležitost my, když Sládek prošel do vápna, ale přihrávka před branku nenašla adresáta. To samé se odehrálo v 70. Minutě, když pro změnu Nosek prošel do vápna a místo střely zvolil přihrávku, ale nepřesnou. Na druhé straně se hosté prokombinovali do vápna a Kromkovu střelu Lízal vyrazil na rohový kop. V 80. minutě si Funda hodil balon do vápna, kde byl faulován, a nařízenou penaltu Hovorka proměnil ve vedoucí gól – 1 : 0. Když už se zdálo, že získáme tři body, tak v nastaveném čase jsme faulovali ve vápně my a nařízenou penaltu Štecher také proměnil a srovnal tak na konečných 1 : 1.

 

Nejlepším hráčem od nás byl Čapek Martin.

Autor: Jiří Cibulka

593 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?