Junior si v přátelském utkání poradil se Sušicemi

30. 5. 2021 – 14:00

JUNIOR – SUŠICE (účastník I.A třídy) 4 : 2  ( 1 : 1 )

SESTAVA DOMÁCÍCH:   Lízal  – Čapek (Peroutka), Říha , Šimek (Zelenka), Kočí  – Petráň (Novotný), Funda (Brož),  Němeček (Mička), Nosek (Novák) – Máška, Šourek (Krýsl)

Střely na branku: 11 : 2

Rohové kopy: 7 : 3

Branky domácích:  Čapek z penalty, Zelenka, Novotný, Nosek

Rozhodčí:  Dunovský, Mráz, Frček

fotbalovy_micV 15. minutě hosté dlouhým pasem mezi beky vysunuli Míčku O. a ten prostřelil Lízala – 0 : 1. V 21. minutě předvedli hezkou akci domácí. Petráň s Němečkem si vyměnili balon, Němeček průnikovkou vysunul Noska a ten byl ve vápně faulován. Nařízenou penaltu proměnil Čapek – 1 : 1. Ve 43. minutě krásný pas Mášky našel rozběhnutého Noska, který tvrdě zakončil, ale brankář vytáhl bravurní zákrok.

Druhý poločas opět započali brankou hosté a dostali se do vedení 1 : 2, a to v 52. minutě. V 56. minutě trestný kop Čapka vytáhl brankář na rohový kop. Po rozehraném kopu nastřelil Novotný tyč, k odraženému balonu se dostal Zelenka a srovnává skóre na 2 : 2. V 71. minutě se ve vápně hostí dostal k balonu Novotný a přesně zakončil na 3 : 2. V 89. minutě předvedl Nosek na vápně husarský kousek, když si levou nohou přehodil obránce a pravou přesně zacílil, a tak určil konečný výsledek 4 : 2 pro domácí.

Autor: Jiří Cibulka

617 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?