Ze dvou zápasů uhrál Junior bod

 

30. 10. 2021  –  14:00

Krajský přebor  –  muži  Český Krumlov – Junior  zápas   3 : 1 (poločas 1 : 0)   

Sestava:  Lízal  – Říha, Šimek, Rozhoň, Zahrádka – Benedikt, Chalupa – Nosek (77. min. Zelenka), Krejčí (87. min. Míčka), Máška (82. min. Doležal) – Krýsl

Na střídání ještě byl k dispozici brankář Kozlík.

Branky domácích:  Tůma D., Vaněk, Vávra

Branka hostí: Máška

Rohy:    7 : 2

Střely na branku:  6 : 3

Střely mimo branku: 1 : 1

Žluté karty:    2 : 3   (40. min. Kuna, 84. min. Tůma – 39. min. Říha, 77. min. Benedikt, 84. min. Chalupa)

Červené karty:  0 : 0

fotbalovy_micPrvní poločas s lídrem tabulky a aspirantem na postup se hrál s optickou převahou domácích, byli lepší na míči, hosté hráli soustředěně a brankových příležitostí bylo poskrovnu. Do první se dostali hosté v 15. minutě, když Krejčí převzal balon 25 metrů od branky a jeho pohotová a ostrá střela šla jen těsně vedle. Ve 20. minutě to byli domácí a hned jejich první a zároveň poslední střela na branku v prvním poločase skončila v síti, a to když Tůma z poloviny hřiště překonal postaveného Lízala mezi penaltou a velkým vápnem. Střela trefila tyč a od tyče do branky – 1 : 0. Ještě v prvním poločase stojí za zmínku trestný kop Rozhoně ve 23. minutě, ale brankář domácích si se střelou poradil.

Druhý poločas byl ve stejném módu, akorát domácím vyšly dvě pěkné kombinace, které skončily gólem a třetí na tyči, ale ještě předtím v 53. minutě jsme domácí zaskočili pěknou akcí Mášky a Krejčího. Máška si narazil s Krejčím a přesnou střelou na zadní tyč srovnal skóre na 1 : 1. V 63. minutě se domácí prokombinovali do vápna, střelu ze strany stačil Lízal vyrazit, ale na dorážku Vaňka už neměl – 2 : 1. V 70. minutě měla domácí akce parametry s přesným zakončením na zadní tyči – Vávra upravil na konečných 3 : 1.

Naším nejlepším hráčem byl v tomto utkání Jakub Krýsl.

 

7. 11. 2021  –  14:00

Krajský přebor  –  muži  Junior –  Jankov    (poločas 1 : 1)    zápas   1 : 1

Sestava:  Lízal  –Říha (46. min. Zoubek), Šimek, Rozhoň, Zahrádka – Benedikt, Chalupa (46. min.Zelenka ) – Máška, Krýsl, Nosek (73. min. Doležal) – Krejčí

Ještě byl  připraven  brankář Kozlík a do pole Míčka.

Trenéři : Čakrt Tomáš a Luděk Cimrhanzl

Rohy:     5 : 5

Střely na branku:  7 : 4

Střeli mimo branku:  5 : 3

Žluté karty:    0 : 2   (49. min. Lošek, 62. min. Mizera)

Červené karty:  0 : 0

Poslední zápas podzimu na domácí půdě měl být tříbodový, ale pravda byla jiná. Sice jsme udrželi domácí neporazitelnost, ale ztráta dvou bodů mrzí. Do zápasu jsme vstoupili opět vlažně a hosté nás hned druhým útokem potrestali v 8. minutě, když Sypal po nedůrazu ve vápně prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 0 : 1. V 18. minutě se nám podařilo vyrovnat, když z ničeho nic se k odraženému balonu dostal Krýsl za hranicí vápna a krásnou střelu poslal k tyči – 1 : 1. Ve 23. minutě hostující Kollár z dobré pozice přestřelil. Až 27. minutě přišla od domácích první pěkná akce, ale gólem neskončila, i když by si ho zasloužila. Krejčí poslal do brejku rychlonohého Noska a ten těsně minul branku. Ve 30. minutě si druhý brejkový pokus zopakoval, ale skončil stejně, takže se skóre neměnilo. Do konce poločasu přišla ještě jedna velká příležitost, tentokráte hostů. Beneda z malého vápna pouze trefil dobře postaveného Lízala.

Do druhého poločasu domácí vstoupili mnohem aktivněji a rodily se i příležitosti ke skórování, ale bohužel nebylo jim přáno dosáhnout branky. Ve 49. minutě Krejčího střelu z přímého kopu hostující brankář Šturma chytá. V 59. minutě Zoubek přesně našel ve vápně nabíhajícího Krejčího, který z voleje trefil přihlížejícího a v ten moment dobře postaveného Šturmu. V 65. minutě z levé strany unikl Máška svému strážci a jeho střelu bravurně chytil Šturma. Na závěr tedy stálo při hostech štěstí, když Zoubek dobře utaženou střelu poslal z 20 metrů jen těsně vedle.

Za domácí se nejvíce dařilo Jakubu Krýslovi.

 

Autor: Jiří Cibulka

688 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?