Junior udolal Protivín

13. 3. 2022  –  14:30

Krajský přebor  –  muži   Junior – Protivín    (poločas 2 : 1)    zápas   2 : 1

Sestava:  Lízal  – Šimek, Žáček, Rozhoň, Čapek –  Staněk, Benedikt (80. min. Říha ) –  Funda (89. min. Linhart), Zahrádka (59. min. Máška), Chalupa – Nosek (78. min. Míčka)

Ještě byli připraveni brankář Kozlík a do hry Petráň.

Rohy:     3 : 4

Střely na branku:  3 : 4

Střely mimo:    2 : 0

Žluté karty:    2 : 2   (76. min. Funda, 89. min. Říha – 37. min. Vorel, 85. min. Hrynevič)

Červené karty:  0 : 0

fotbalovy_micPrvní jarní kolo jsme zahájili doma na umělé trávě, tentokráte naším domovem budou hrací plochy na Sídlišti (Křemelka je v rekonstrukci) s Protivínem. Sice jsme uhráli tři potřebné body, ale žádnou fotbalovou parádu jsme nepředvedli krom pár výjimek. Hosté byli fotbalovější. Hned v úvodu 5. minuty Nosek unikl po pravé lajně a přetaženým centrem našel nabíhajícího Chalupu, který pálil z voleje a brankář pohotově chytil. Téměř z prvního útoku hostí se zrodil rohový kop, který znamenal pro hosty vedení 1 : 0. Gól dal Urban. Dlouhé minuty to pak byl jen boj bez vážnějšího ohrožení branky na obou stranách. V závěru prvního poločasu přišel pro domácí obrat ve skóre, když ve 43. minutě po centru Čapka z levé strany skóroval Nosek hlavou – 1 : 1. O minutu později tentokráte z pravé strany po několika hlavičkových soubojích se dostal ke střele na vápně Funda a míč skončil za zády hostujícího brankáře – 2 : 1.

Druhý poločas se ráz hry domácích nezměnil a hosté začali nepříjemně tlačit, ale jejich pokusy buď zastavili obránci nebo pozorný Lízal. Za zmínku stojí jen 55. minuta, kdy trestný kop hostí z vápna těsně minul branku, a u domácích 83. minuta, když Chalupa odcentroval do vápna, a Máška branku minul.

Tentokráte nemohu určit žádného hráče z domácího mužstva, který by si zasloužil vyzdvihnout.

Autor: Jiří Cibulka

757 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?