Po sváteční prohře přišla další i v neděli

 

28. 9. 2022  –  16:30

Krajský přebor  –  muži  Jankov  Junior (poločas 1 : 0)    zápas   1 : 0

míč3Sestava:  Lízal  –  Hozman (79. min. Boukalík), Kafka, Rybák, Smola – Rozhoň (62. min. Míčka), Zahrádka – Máška, Krejčí, Doležal (69. min. Zábranský)  – Bílý

Ještě byl připraven  brankář Kozlík a do pole Děd a Vondrák.

Trenér – Tomáš Čakrt, asistenti Václav Staněk a Martin Linhart, masér Martin Šobor, vedoucí Jiří Cibulka

Rohy:     3 : 3

Střely na branku:  3 : 0

Střeli mimo branku:  2 : 2

Žluté karty:    4 : 4   (47. min. Zahrádka a v 51. min. druhá, 49. min. Rozhoň, 85. min. Rybák)

Červené karty:  0 : 1   (51. min. Zahrádka)

Série dalšího nepovedeného zápasu s mužstvem ze spodku tabulky pokračuje. Nebyl to vůbec pohledný zápas, který se hrál na těžkém terénu a tentokráte jsme vůbec netrefili branku. Sice hned ve druhé minutě se po výkopu Lízala se dostal za obránce Bílý, který přehazoval vyběhnuvšího gólmana, ale míč skončil těsně vedle brankové konstrukce. Ve 12. minutě měli obrovskou šanci domácí díky Kučerovi, ale včasným vyběhnutím jeho střelu Lízal vykryl nohama. V 16. minutě po prudkém centru do našeho vápna si nešťastně srazil Kafka míč za Lízalovo záda a domácí se dostali do vedení – 1 : 0. To bylo z prvního poločasu vše.

V 51. minutě nás rozhodčí poslal do 10, když byl v krátkém sledu vykartován náš kapitán a po druhé žluté následovala červená. V 60. minutě prošel Kočer do vápna a jeho nebezpečnou střelu Lízal vykryl. V 71. minutě před domácím Voráčkem vzývala prázdná branka, ale jeho slabou střelu dokázal na brankové čáře zastavit Rybák. Za zmínku stojí ještě 88. minuta, kdy Boukalík z 25 metrů těsně minul domácí svatyni.

Z našeho týmu byl spolehlivý Lízal v brance.

 

2. 10. 2022  –  16:00

Krajský přebor  –  muži   Milevsko – Junior Strakonice    (poločas 1 : 0)    zápas  2 : 0

Sestava:  Lízal  –  Hozman, Rozhoň, Rybák, Smola –  Děd, Míčka (79. min. Doležal) – Máška, Zahrádka, Bílý – Krejčí

Ještě byli k dispozici do hry Kafka a M. Linhart.

Trenér Tomáš Čakrt, asistenti Václav Staněk, Martin Linhart, masér Martin Šobor a vedoucí Jiří Cibulka.

Rohy:     3 : 3

Střely na branku:  4 : 0

Střely mimo branku:  2 : 3

Žluté karty:    2 : 4   (41. min. Bílý, 70. min. Míčka, 72. min. Hozman, 83. min. Doležal)

Červené karty:  0 : 0

K dalšímu soutěžnímu utkání jsme zajížděli do Milevska. V 9. minutě se domácí dostali do šance po malé domů, která byla opravdu malá a Lízal vše zažehnal, když zakončení Stejskala vystál. V 27. minutě po rohovém kopu se domácí Hadáček prosadil hlavou – 1 : 0. Ve 36. minutě měl dobrou příležitost ke skórování Bílý, ale byl vytlačen z vápna a z následného faulu, kterého se dopustili domácí Rozhoň, poslal střelu z trestného kopu těsně nad branku.

Druhý poločas přinesla první vážnější situaci ke vstřelení gólu až 60. minuta, když Máška našel ve vápně Bílého, který prudce vystřelil, ale střela jen o fous minula branku. V 72. minutě po standardce domácích přišel faul ve vápně a domácí Petřík penaltu proměnil – 2 : 0. A jak se ukázalo, takový byl i konečný výsledek.

Za hosty odehrál zápas dobře Tomáš Děd.

 

Autor: Jiří Cibulka

576 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?