Junior za dva zápasy získal pouze bod z remízy

 

8. 10. 2022  –  12:30

Krajský přebor  –  muži  Junior – Semice        zápas   2 : 2  (poločas 0 : 1)   

Sestava:  Lízal  – Hozman (46. min. Prajzler), Rozhoň, Rybák, Smola – Děd (71. min. Doležal), Míčka  (71. min. Tipanic) – Máška, Bílý, Zahrádka – Krejčí

Na střídání ještě byl k dispozici brankář Moudrý a do hry Boukalík.

míč2Trenér Tomáš Čakrt, asistent Václav Staněk, vedoucí Jiří Cibulka, Masér Martin Šobor.

Branky domácích:  Krejčí a vlastní Zborník

Branka hostí: Blažek a Veleman z penalty

Rohy:    3 : 4

Střely na branku:  4 : 7

Střely mimo branku: 1 : 2

Žluté karty:    2 : 3   (16. min. Rybák, 85. min. Bílý – 63. min. Hrala, 86. min. Blažek, 88. min. Veleman)

Červené karty:  0 : 0

Hosté toto utkání začali hodně aktivně a během čtvrt hodinky vyslali na Lízala 5 ostrých střel, se kterými si Lízal poradil. Nejnebezpečnější byla ve 13. minutě od Blažka z trestného kopu, která mířila pod břevno. Ve 23. minutě už Lízal kapituloval po centru od Hrala a hlavičce Blažka – 0 : 1. Ve 36. minutě domácí založili dobrou akci po levé straně a prudkým centrem do vápna si hosté dali málem vlastní gól. V 41. minutě se Krejčí opřel z vápna do střely, ale Dvořáček ji chytil.

Ve druhém poločase se do loženky v 57. minutě dostal hostující Valach, jenže hodně špatně s ní naložil, a tak se skóre neměnilo. V 71. minutě domácí trenér vystřídal hned dva hráče najednou, aby hru oživil a také se tak stalo. Hned v této minutě se ke střele odhodlal zpoza vápna Bílý a jeho střela lízala břevno Dvořáčkovy branky. Hosty jsme přinutili k obraně a v 74. minutě se do šance dostal zkušený Krejčí, který ji dokázal proměnit a skóre srovnává – 1 : 1. Tlak domácích pokračoval a v 79. minutě přišla odměna, když Doležal poslal prudký centr do vápna a hostující Zborník ji neomylně poslal do vlastní sítě – 2 : 1. Když už se zdálo, že domácí získají tři body, přišel ojedinělý útok hostí v 83. minutě a po faulu ve vápně nařízenou penaltu proměnil Veleman a určil tak dělbu bodů – 2 : 2.

Naším nejlepším hráčem byl v tomto utkání Tom Bílý.

 

16. 10. 2022  –  10:30

Krajský přebor  –  muži   Rudolfov – Junior    (poločas 1 : 1)    zápas   2 : 1

Sestava:  Lízal  –  Kafka, Rozhoň, Rybák, Boukalík  –  Děd (83. min. Linhart), Zahrádka  –  Prajzler, Bílý, Máška (69. min. Míčka)  – Krejčí

Trenér Tomáš Čakrt, asistent Václav Staněk, Masér Martin Šobor, vedoucí Jiří Cibulka.

Rohy:     5 : 3

Střely na branku:  7 : 6

Střely mimo branku:  2 : 1

Žluté karty:    1 : 3  (62. min. Máška, 86. min. Rybák, 90. min. Prajzler)

Červené karty:  0 : 0

V tomto zápase bylo vidět z naší strany velké zlepšení, ale opět jsme si neodpustili pár hrubých chyb, což znamenalo další venkovní prohru. Domácí sice začali prvních 15 minut převahou a v 7 minutě dvakrát ohrozili naši branku, ale Lízal obě skvěle vyřešil. Poté se hra začínala vyrovnávat, a dokonce jsme měli i převahu. V 17. minutě Krejčího střela z 20 metrů nadělala domácímu brankáři velké starosti. O minutu později prošel Bílý až do vápna a jeho střelu Keřka za štěstím zachytil mezi nohama. V době našeho tlaku přišla hrubá chyba, kterou domácí potrestali. Ve 30. minutě jsme kopali trestný kop u domácího vápna, přišla špatná rozehrávka, domácí se dostali do brejku na jehož konci byl Šindelář a posílá domácí do vedení 1 : 0. Ve 36. minutě jsme přece jenom dokázali vyrovnat, když Bílý přešel přes dva hráče, posunul balon do vápna Krejčímu a ten věděl jak naložit se šancí – 1 : 1.

Druhý poločas se 15 minut nic před brankami nedělo, až přišla 60. minuta, kdy jsme si nepohlídali centr do vápna a Sládek našeho zaváhání využil ke skórování – 2 : 1. V 61. minutě Peiger orazítkoval břevno Lízalovy branky a zrovna tak se to povedlo Pouzarovi v 69. minutě. Mezi tím v 65. minutě Krejčí našel ve vápně nabíhajícího Bílého, ten hlavičku poslal těsně vedle tyče. V 68. minutě Krejčí vyslal do brejku Prajzlera, ovšem jeho střelu z úhlu Keřka chytá. Ještě jsme měli možnost srovnat skóre v 74. minutě, když akci rozjel opět Krejčí na Prajzlera, na jeho centr si naběhnul Bílý, jenže jeho dobrou hlavičku Keřka za svá záda nepustil.

Z našeho týmu bych vyzdvihl Karla Krejčího.

Autor: Jiří Cibulka

676 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?