Utkání s Rudolfovem skončilo bez branek

7. 9. 2019  –  17:00

Krajský přebor  –  muži   Rudolfov – Junior    (poločas 0 : 0)    zápas   0 : 0

fotbalovy_micSestava:  Lízal  – Peroutka, Zelenka, Říha, Němeček  –  Bálek, Šrámek M., T. Kostka, Petráň – Zušťák (40. min. Juhaňák  88. min. Čapek), Máška (90. min. Boukalík)

Ještě byli  připraveni  brankář V. Reiser  a do hry Kočí

Rohy:     3 : 4

Střely na branku:  2 : 6

Žluté karty:    0 : 3  (75. min. Bálek, 85. min. Říha, 88. min. Juhaňák)

Červené karty:  0 : 0

Tentokráte trenér Cimrhanzl  zařadil do sestavy od začátku dva zkušené borce ( T. Kostku a Zušťáka ) a bylo to hned znát na výkonu našeho mladého mužstva. Domácí jsme zaskočili svou aktivní hrou a do prvních dvou vážnějších akcí jsme se dostali my. Ve 20. minutě po rohovém kopu Kostky se dostal balon k Říhovi, který trefil tyč. Ve 35. minutě po pěkné kombinaci Kostka uvolnil do vápna Němečka a opět střela skončila na tyči. Domácí v prvním poločase ohrozili branku Kovačičínem ve 37. minutě, a to z trestného kopu za hranicí šestnáctky, ale balon skončil v náručí pozorného Lízala.

Do druhého poločasu jsme vstoupili se stejným sebevědomím a opět první velkou šanci jsme si vytvořili v 60. minutě individuální akcí Němečka, který přešel přes dva hráče, do vápna přihrál nabíhajícímu Petráňovi, ale jeho střela skončila vedle svatyně Teringla. Po této naší šanci přišla čtvrthodinka, ve které mohli domácí rozhodnout ve svůj prospěch. V 64. minutě velká šance Vejvara z blízka, ale dal mimo. V 68. minutě opět Vejvar a opět z blízka, vysoko nad. Největší šanci měl v 79. minutě střídající Šindelář, když do odkryté branky z malého vápna poslal balon hlavou vedle. Poslední slovo v ohrožení branky jsme měli my, a to v 83. minutě, když pěknou Máškovu umístěnou střelu k tyči vytáhl Teringl na rohový kop a tím se zrodil náš první bodík v této soutěži.

Autor: Jiří Cibulka

601 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?