Junior ze zápasů s Táborskem i Lazištěm získal jen bod

 

5. 10. 2019  –  10:15

Krajský přebor  –  muži   Táborsko „B“    –   Junior    (poločas 0 : 0)    zápas   2 : 0

Sestava:  Lízal  – Kočí (80. min. Čapek), M. Kostka, Říha, Němeček  –  Moudrý (69. min. Petráň), Bálek, Šrámek M., Zelenka  – Juhahaňák (72. min. Boukalík), Máška

fotbalovy_micJeště byl připraven brankář V. Reiser.

Rohy:     7 : 3

Střely na branku:  5 : 2

Žluté karty :    0 : 3   (39. min. Říha, 61. min. Šrámek M., 86. min. Němeček)

Červené karty:  0 : 0

Tentokráte toto utkání bylo z naší strany oproti domácímu zápasu o pouti mnohem lepší. Vycházeli jsme ze zajištěné obrany a podnikali rychlé protiútoky. Domácí byli sice v prvním poločase více na balonu, ale do žádné velké šance jsme je nepustili. Ohrožovali nás jen ze dvou standardních kopů. První byl ve 20. minutě, když Schramhauser mířil do šibenice, ale Lízal vytáhl skvělý zákrok a střelu vytáhl na roh. Druhou standardku měli až ke konci poločasu, ale tu ten samý hráč poslal vedle. My jsme zahrozili ve 22. minutě pěknou střelou Zelenky, ta lízaa tyč domácí branky. Ve 30. minutě se Bálek dostal blízko gólu, ale domácí obrana byla nekompromisní.

Do druhého poločasu jsme šli se stejnou taktikou a vycházelo to, ale přišel rohový kop v 60. minutě. Po nedobře odhlavičkovaném míči na vápno se dostal míč k domácímu Šteflovi a ten trefil přesně k tyči – 1 : 0. Bohužel, když se trenér připravoval přeskupit řady a podpořit více ofenzivu, přišla v 71. minutě druhá trefa domácích. Rychlonohý Radosta prostřelil z úhlu Lízala – 2 : 0. Hru jsme poté otevřeli a jak domácí, tak my jsme se dostávali do slibných gólových situací, ale už nikdo úspěšně nevsítil a utkání skončilo výhrou domácích 2 : 0.

 

FK Junior Strakonice  – Laziště   0 : 0 ( 0 : 0)  

Sestava:  Lízal  – Kočí,  Říha, M. Kostka, Němeček  –  Bálek, M. Šrámek, Moudrý (81. min. Kostka T.) Petráň (43. min. Boukalík)  –  Máška, Zušťák

Na střídání ještě byl k dispozici brankář Reiser.

Rohy:    4 : 2

Střely na branku:  4 : 2

Žluté karty:    6 : 4   (19. min. Kočí, 63. min. Němeček, 71. min. Máška, Zušťák, 85. min. Šrámek, 88. min. Bálek)

Červené karty:  0 : 0

V tomto utkání jsme chtěli bodovat naplno, nakonec jsme vybojovali jen bod. Bod pro oba týmy byl spravedlivý. Celé utkání bylo naprosto vyrovnané a brankových příležitostí bylo poskrovnu. Několik pěkných akcí na obou stranách, ale v zakončení velká bída. Za zmínku stojí 22. minuta, když Moudrý vypálil zpoza obránce jedovku, kterou stačil brankář vyrazit jen před sebe, ale Máška dorážku nezvládl. Ve 45. minutě po velkém závaru ve vápně hostí se dostal k balonu Zušťák a jeho střelu mu na poslední chvíli zablokoval obránce. Hosté měli v 82. minutě po přetaženém centru do vápna velkou šanci, ale Makoš hlavou trefil jen boční síť. Utkání také bylo chvílemi dost nervózní, o čemž svědčí i počet udělených žlutých karet.

Autor: Jiří Cibulka

598 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?