S Dražicemi i Milevskem remíza

 

19. 3. 2022  –  15:00

Krajský přebor  –  muži  Dražice – Junior    zápas   0 : 0 (poločas 0 : 0)   

Sestava:  Lízal  – Říha, Rozhoň, Žáček, Šimek – Benedikt, Staněk – Máška, Zahrádka, Funda – Nosek (68. min. Zoubek)

Ještě byli připraveni brankář Martínek a do hry Petráň a Zábranský.

Střely celkem:  3 : 3

Rohy:    6 : 3

Střely na branku:  1 : 1

Žluté karty:    1 : 1 (31. min. Novotný  – 44. min. Funda)

Červené karty:  0 : 0

míč2Ke druhému mistrovskému zápasu jara jsme zajeli do Dražic na přírodní travnatou plochu, která byla mimochodem dobře připravená, a tak se dal očekávat kombinační fotbal, ale vše pokazil celkem studený silný vítr během celého zápasu. Domácí si vylosovali první poločas vítr v zádech, a proto měli mírnou převahu. Hra probíhala mezi vápny a k pořádnému zakončení nedocházelo ani z jedné strany, protože obrany pracovaly na jedničku.

Druhý poločas to bylo obráceně, ale se stejným výsledkem. Sice se nám podařilo vsítit dva góly, ale podle pomezního z ofsajdových pozic. Nakonec tedy utkání skončilo spravedlivou remízou, se kterou byli více spokojeni hosté.

Naším nejlepším hráčem byl Roman Zahrádka.

 

27. 3. 2022  –  15:00

Krajský přebor  –  muži   Junior Strakonice – Milevsko    (poločas 0 : 0)    zápas  1 : 1

Sestava:  Lízal  – Šimek, Žáček, Rozhoň, Říha (7. min. Čapek ) – Staněk, Benedikt (71. min. Míčka ) – Chalupa, Zahrádka, Máška – Nosek (55. min. Funda )

Ještě byli připraveni – brankář Martínek a do pole Petráň Dominik.

Rohy:     6 : 3

Střely na branku:  3 : 4

Střely celkem:  7 : 11

Žluté karty:    2 : 1   (69. min. Rozhoň, 82. min. Staněk –  24. min. Kosobud)

Červené karty:  0 : 0

Domácí sehráli velice bojovné utkání a hosté byli kombinačně o něco lepším týmem. První poločas byl velice vyrovnaný, kdy oba aktéři se dostávali do brankových příležitostí jen sporadicky. Domácí pouze z rohových kopů a hosté střelbou mimo bránu z větší vzdálenosti.

Druhý poločas byl už na větší šance lepší. Ve 47. minutě Máška vybojoval ve vápně balon, obešel obránce a jeho střelu ke vzdálenější tyči brankář vyškrábl na rohový kop. V 52. minutě domácí zahráli špatnou malou domů, ale Lízal včasným výběhem stačil míč útočníkovi vypíchnout. O minutu později jsme opět udělali chybu ve středu hřiště, došlo k přečíslení a tentokráte Lízal fauloval ve vápně a byla nařízena penalta, kterou Lízal Kortanovi vystihl a chytá. V 62. minutě se dostal do brejku Funda, ale jeho střela skončila vedle branky. V 70. minutě hostující Přibyl napřáhl z vápna a míč skončil za zády Lízala – 0 : 1. Domácí zbraně nesložili a vyplatilo se jim to, když v 88. minutě ještě Čapkův centr neprošel do vápna, míč se dostal k Zahrádkovi, který ho tam vrátil a Šimek hlavou skóre vyrovnal – 1 : 1.

 

Naším nejlepším hráčem byl Roman Zahrádka.

 

FOTO: cs.wikipedia.org

 

Autor: Jiří Cibulka

773 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?