Junior otevřel novou sezonu vítězstvím

13. 8. 2022  –  17:00

Krajský přebor  –  muži  Junior – Týn nad Vltavou    zápas  1 : 0 (poločas 0 : 0)   

Sestava:  Lízal  – Prajzler (70. min. Smola), Boukalík, Kafka, Rybák – Míčka (46. min. Chalupa), Zahrádka – Máška, Doležal (53. min. Funda), Zábranský (46. min. Bílý) – Krejčí (80. min. Benedikt)

Ještě byli připraveni do hry Krýsl a Vondrák.

Trenér: Tomáš Čakrt a asistent Martin Linhart, chyběl asistent Václav Staněk pro nemoc.

Rohy:    6 : 4

Střely na branku:  3 : 3

Střely mimo branku:  3 : 2

Žluté karty:    3 : 2   (64. min. Smola, 65. min. Rybák, 78. min. Bílý – 11. min. Dobal, 61. min. Mezera)

Červené karty:  0 : 0

První utkání dalšího ročníku KP jsme hostili silný celek z Týna nad Vltavou a v první čtvrthodince bylo opravdu znát, že je silný na balonu a domácí přehrávali, což bylo také zapříčiněno velkou nervozitou u některých mladých hráčů. Do první velké příležitosti se dostali hosté v 10. minutě, když Maitakovu příležitost včasným vyběhnutím Lízal zneškodnil. Hosté dál domácí přehrávali. Poté co z domácích spadla nervozita a postupně hru vyrovnávali, se ale do šance stále nedostávali. Vyprodukovali pouze 2 rohy a jednu střelu mimo tyče. Hosté ve 37. minutě další velkou příležitost Dumbrovským spálili.

míč 1Druhý poločas se domácí rozehrávali k dobrému výkonu a najednou začali být pro soupeře nebezpeční. V 51. minutě první střela na branku hned skončila gólem, a to když dobře hrající Kafka našel ve vápně nabíhajícího Mášku, který hlavou rozvlnil síť, a tak se domácí ujali vedení – 1 : 0. V 73. minutě domácí předvedli pěknou akci po pravé straně, kterou zakončoval Zahrádka střelou nad branku. Poslední čtvrthodinu opět hosté domácí přehrávali a v 78. minutě měli po faulu ve vápně možnost skóre srovnat z penalty, ale kapitán hostí Vařil poslal penaltu vedle branky. Štěstí stálo připraveným, a tak konečné skóre 1 : 0 připsalo domácím tři body a dobrý vstup do dalších bojů.

Dnes bych pochválil celé mužstvo za kolektivní výkon, ale největší pochvalu si zaslouží střelec gólu Jiří Máška.

 

Autor: Jiří Cibulka

680 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?