Junior se v zápase s Vimperkem nepředvedl

TJ ŠUMAVAN VIMPERK – FK Junior Strakonice  1 : 0  ( 1 : 0)  – 26. min. Šíp

Sestava: V. Reiser – Kočí, M. Kostka (80. min. Frček), Němeček, Čapek – Boukalík (63. min. Juhaňák), Ouška (45. min. Petráň), Bálek, V. Šrámek (T.Kostka), Máška  – Zušťák

fotbalovy_micPřipraven byl náhradní gólman Uhříček.

Rohy :  5 : 10

Střely na branku :  4 : 4

Žluté karty :  1 : 2

Utkání se hrálo na čkyňském hřišti a hned ve 2. minutě po chybě domácích obránců se Bálek dostal do dobré pozice před branku, ale místo střely zvolil přihrávku, která adresáta nenašla. V 9. minutě domácí Kvapil vyzkoušel střelou z vápna pozornost Reisera, ale ten byl na místě. Ve 23. minutě rozehrál pěknou akci Bálek s Máškou, ten nacentroval do vápna na Zušťáka a jeho hlavička skončila nad brankou. To bylo z naší strany vše do poločasu. V 26. minutě se přesně k tyči trefil domácí Šíp z trestného kopu a naši soupeři šli do vedení 1 : 0. Ve 42. minutě mohli domácí navýšit skóre, když do tutovky se dostal Kvapil a jeho přesně mířenou hlavičku Reiser bravurně chytil.

Druhý poločas jsme pokračovali v mdlém výkonu, malé bojovnosti a zmaru ze závěru poločasu prvního, ale přesto jsme se dostali do dvou slibných situací, které ale gólem neskončili. V 50. minutě si navedl Bálek balon na vápno a jeho prudkou střelu domácí brankář nadvakrát zlikvidoval. V 60. minutě po centru Petráně se dostal k hlavičce Zušták, ale gólman ji chytil. Domácí se do žádných šancí nedostali, ale jejich branka v prvním poločase jim stačila na vítězství. Podali jsme velmi slabý výkon, a tak jsme si žádný bod zaslouženě neodvezli.

Autor: Jiří Cibulka

719 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?