Junior po nadějném začátku nestačil na Dražice

 

18. 8. 2019  –  17:00

Krajský přebor  –  muži  Junior – Dražice    zápas   1 : 2 (poločas  1 : 0)   

Sestava:  Lízal  – Peroutka,  Jiří Baloušek, Říha, Čapek  –  Máška (70. min. Zušťák), Němeček (83. min. Moudrý), M. Šrámek, Petráň (63 .min. Kostka T.), Bálek  –  Petr Baloušek

fotbalovy_micBranka domácích: Bálek z penalty

Branky hostí:  Hojdar, Kromka

Rohy:    2 : 7

Střely na branku:  2 : 9

Žluté karty:    4 : 1   (61. min. Petráň, 69. min. T. Kostka, 81. min. Peroutka, 90. min. Čapek – 78. min. Veselý)

Červené karty:  0 : 0

V první třicetiminutovce se do gólových šancí dostávali jen hosté a díky Lízalovi bylo skóre 0:0. Již ve 4. minutě Hojdar z dobré pozice nastřelil tyč. V 6. minutě Stuchlíkovu dobře mířenou střelu vytáhl  Lízal konečky  prstů. Ve 24. minutě měl na noze gólovou šanci Kromka, ale Lízal opět zachránil. Ve 30. minutě posoudil rozhodčí ruku ve vápně hostujícího Horky jako penaltovou a z té se Bálek nemýlil – 1 : 0. Ve 34. minutě opět úřadoval Lízal výborným zákrokem při střele Štechra, a tak šli do kabin domácí s jednogólovým náskokem.

Druhý poločas mohli domácí po 4 minutách navýšit náskok, ale na druhé straně brankář Babka začaroval při hlavičce Němečka. V 58. minutě už hosté udeřili, a to po dvou hrubých chybách za sebou pohodlně skóroval Hojdar a srovnává skóre. V 67. minutě měl hned dvě gólovky na noze Hojdar, ale ty skončily v rukavicích Lízala. V 70. minutě po trestném kopu domácí obrana neuhlídala Kromka a ten hlavou míč usměrnil do sítě – 1 : 2. Ještě jednu velkou šanci vychytal Lízal, a to v 76. minutě, když z blízka chytil střelu Stuchlíka. A protože se domácí do šance už nedostali, tak si hosté odvážejí plný počet bodů.

Autor: Jiří Cibulka

593 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?