Poslední zápas jara skončil remízou

 

18. 6. 2022  –  17:00

Krajský přebor  –  muži  Jankov –  Junior    (poločas 0 : 1)    zápas   1 : 1

Sestava:  Lízal  – Funda, Staněk, Rozhoň, Čapek – Benedikt, Zelenka – Máška, Míčka, Kafka (58 min. Zábranský) – Krejčí (88 min. Kozlík)

Rohy:     6 : 2

Střely na branku:  5 : 6

Střeli mimo branku:  2 : 1

Žluté karty:    3 : 1   (49. min. Kolár, 42. min. Lošek, 74. min. Hanzlík – 40. min. Funda)

Červené karty:  0 : 0

Poslední zápas jara a celého ročníku se hrálo za úmorného vedra a rozhodčí museli během obou poločasů dát prostor na osvěžení. Hrál se zajímavý fotbal, který nakonec skončil remízou. V prvním poločase byli domácí více na míči, a na brankové příležitosti to bylo 2 : 1. V 15. minutě převzal balon Zelenka dva metry na středovém kruhu na naší polovině a z této vzdálenosti nádhernou (dalo by se říct Schickovou) střelou dává na 0:1. Ve 20. minutě Popelka obelstil ve vápně obránce, ale Lízal mu pádem pod nohy gólovku chytil. V nastaveném čase prvního poločasu domácí Hanzlík ranou z voleje těsně minul branku.

míč2Do druhého poločasu měli hosté pěkný nástup, a to hned ve 46. minutě Míčka poslal do brejku Mášku, ale jeho zakončení brankář Komrska zlikvidoval. V 58. minutě si Zábranský hned po střídání poradil ve vápně s obráncem, ovšem jeho střela těsně minula branku. O minutu později měl Máška další příležitost z druhé strany, jeho střelu gólman vyrazil a dorážku z blízka Míčkovi chytil. V 63. minutě si Lízal poradil s tečovanou střelou z vápna od Hanzlíka. V 67. minutě po rychlém protiútoku domácích Mizera srovnává skóre na 1 : 1. Nakonec mohli domácí rozhodnout zápas ve svůj prospěch, když v 88. minutě Staněk zachraňoval na brankové čáře za již překonaným Lízalem.

Za hosty si zaslouží pochvalu fyzicky neúnavný Jiří Máška.

 

Autor: Jiří Cibulka

689 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?