Junior neporazil Jankov ani Český Krumlov

 

10. 11. 2019  –  14,00

Krajský přebor  –  muži   Jankov – Junior    (poločas 0 : 0)    zápas   0 : 0

Sestava:  Lízal  – Peroutka, M.Kostka, Říha, Kočí  –  Němeček (86. min. Moudrý), Šrámek M., Zelenka, Bálek (84. min. Zušťák), Petráň (72. min. Boukalík) – Máška (67. min. V. Šrámek)

Ještě byl připraven  brankář V. Reiser.

Rohy:     4 : 3

Střely na branku:  3 : 5

Žluté karty:    2 : 4   (56. min. Petráň, 58. min. Říha, 64. min. Bálek, 82. min. M. Kostka)

Červené karty:  0 : 0

fotbalovy_micÚvod utkání byl z obou stran opatrný bez ohrožení branky. V 10. minutě Bálek dlouhým nákopem pořádně vystrašil domácího gólmana Hučíka, který musel balon vyškrábnout zpod břevna. Ve 23. minutě jsme založili pěknou akci po ose Máška-Bálek-Petráň, který nacentroval do vápna, kde si naběhl Zelenka a jeho střelu Hučík nadvakrát zkrotil. Ve 30. minutě se do první vážnější akce dostali domácí, když umístěnou hlavičku Smékala bravurně vytáhl Lízal na rohový kop. O minutu později se M. Šrámek s Bálkem prokombinovali až před domácího brankáře, který ale včas vyběhl a střelu Bálka za svá záda nepustil. Ve 41. minutě Bálek vysunul do brejku Mášku, který prudce vystřelil a opět domácí Hučík jeho střelu stačil vyrazit. První poločas byl v poli vyrovnaný s více brankovými příležitostmi hostí.

Druhý poločas byl dlouho bez vážnějších brankových příležitostí. Až v 69. minutě jsme předvedli nejhezčí akci zápasu, a to když Bálek vysunul do křídla V. Šrámka, který dal do vápna na nabíhajícího Němečka. Ten ale trefil padajícího Hučíka. Závěr utkání byl v režii domácích, kdy si vytvořili dvě brankové příležitosti, a to v 82. minutě šel do brejku Lovička a naštěstí  zbrkle zakončil střelou mimo branku. V 86. minutě domácí Popelka po pěkné akci trefil tyč Lízalovy branky. Utkání skončilo spravedlivou remízou, se kterou byly oba týmy spokojené.

Muži zápasu byli oba brankáři, domácí Hučík a hostující Lízal.

 

16. 11. 2019  –  10,30

Krajský přebor  –  muži  Junior – Český Krumlov    zápas   0 : 2 (poločas  0 : 2)   

Sestava:  Reiser  – Peroutka, M. Kostka, Říha (79. min. Kostka T.), Kočí – Němeček

(87. min. Moudrý), Zelenka, M. Šrámek, Bálek, Petráň (46. min. V. Šrámek) –  Máška (73. min. Zušťák)

Na střídání ještě byli k dispozici Boukalík a brankář Mára.

Branky hostí:  Růžička, Tauber

Rohy:    4 : 2

Střely na branku:  3 : 3

Žluté karty:    1 : 2   (86. min. Kočí – 20. min. Kuna, 56. min. Švec)

Červené karty:  0 : 0

Dnešní poslední kolo jsme hostili druhý tým tabulky a doufali jsme v nějaký ten bod s taktikou, s kterou jsme v posledních zápasech byli celkem úspěšní, ale hostující tým nám ji rozbil hned v úvodní půlhodině, když v 11. minutě po prvním rohovém kopu propadl míč u první tyče a Červenka pohodlně skóroval, 0 : 1.  V 17. minutě jsme sice podnikli pěknou akci, když Petráň unikl obránci, nacentroval do vápna, ale nabíhající Němeček nedokázal balon zakončit. V 31. minutě hosté udeřili podruhé, když podnikli rychlý brejk s centrem do vápna a Tauber hlavou navyšuje na 0 : 2.

Druhý poločas se vyznačoval tím, že domácí trenér postupně posílal hráče na hřiště s cílem s výsledkem ještě něco udělat, ale výsledkem bylo jen pár šancí, které jsme nedokázali dotáhnou do konce. V 50. minutě letí první přímá střela Mášky, se kterou gólman neměl velkou práci. V 55. minutě po trestném kopu Bálka byla asi ta nejlepší příležitost skórovat, ale balon před brankářem nikdo ze tří nabíhajících hráčů bohužel netečoval, a tak skončil v náručí Trnky. Ještě jsme měli příležitost skórovat v 62. minutě z trestného kopu před hranicí šestnáctky, ale dobře mířenou střelu Bálka do šibenice stačil Trnka vyrazit. Hosté se sice do brankových příležitostí ve druhém poločase nedostávali, ale prokázali, že jsou po fotbalové stránce lepším týmem a zaslouženě si odvážejí tři body.

Muži zápasu – za domácí kapitán M. Šrámek a za hosty také kapitán Novák.

Autor: Jiří Cibulka

587 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?