Další přátelský zápas po uvolnění nouzového stavu přinesl výhru

Lažiště – Junior Strakonice 2 : 5   (1 : 1) – 30. 5. 2020  –  18:00

fotbalovy_micSestava Junior
Lízal (Uhříček) – Kočí (Čapek) , Říha (Šimek), M. Šrámek, Peroutka  – Nosek , M. Kostka (Zelenka st.), Němeček, Petráň (Boukalík), Funda – Máška (Mls)

Rozhodčí – hlavní – Brych

Střely celkem – 8 : 9

Z toho na bránu – 5 : 6

Rohy  – 8 : 4

Branky domácích – Marek Sedláček, Linhart

Branky hostí – Nosek (4x), Čapek

První poločas byli domácí nebezpečnější. Prezentovali se dlouhými přesnými nákopy za obranu, což nám činilo velké potíže. Hned v úvodu v 5. minutě se nám povedla pěkná kombinace mezi Fundou a Petráněm, která vyústila průnikovkou na Petráně, který našel ve vápně nabíhajícího Noska a ten míč uklidil do branky – 0 : 1. V 10. minutě domácí přesným dlouhým pasem za obranu našli Martina Sedláčka a ten neměl problém zakončit přesně – 1 : 1. Ve 23. minutě se opakovala situace z 10. minuty a tentýž hráč tentokráte nevyzrál nad Lízalem. Ve 40. minutě Funda uvolnil Noska do vápna a ten trefil dobře postaveného gólmana.

Druhý poločas byl do 72. minuty vyrovnaný a od této minuty jsme domácí jasně přehrávali. První ve druhém poločase udeřili domácí, a to v 60. minutě po prohraném souboji ve vápně dává Linhart na 2 : 1. V 68. minutě Nosek krásně našel ve vápně Němečka a jeho střelu mu brankář nohama vyrazil na rohový kop. V 72. minutě Boukalík poslal do brejku Noska a ten srovnává skóre na 2 : 2. V 75. minutě Němeček naznačil přihrávku
do křídla, obrana se mu rozestoupila, vyrazil středem sám, ale opět byl gólman v jeho případě úspěšnější.
V 77. minutě dává z brejku Nosek na 2 : 3. O minutu později Nosek ve vápně našel Čapka, který prostřelil gólmana a zvyšuje na 2 : 4. V 82. minutě svůj střelecký den zakončil opět z brejku Nosek a určil tak konečný výsledek 2 : 5.

Autor: Jiří Cibulka

619 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?