Těsná prohra s Hlubokou, s Protivínem debakl

 

míč2

Krajský přebor  –  muži  Junior – Hluboká nad Vltavou    zápas   2 : 3 (poločas 1 : 1)   

Sestava:  Lízal  – Prajzler, Rozhoň, Kafka, Rybák – Míčka (51. min. Krejčí), Zahrádka – Zábranský (77. min. Děd),Doležal (51. min. Máška), Smola (51. min. Chalupa) – Bílý

Na střídání ještě byli k dispozici Hozman, Vondrák, Šimák

Trenér – Čakrt Tomáš, asistent Staněk Václav, Linhart Martin

Branky domácích:  vlastní (Kolafa), Chalupa

 Branky hostí:  Otepka, Škoda 2x

Rohy:    2 : 6

Střely na branku:  3 : 6

Střely mimo branku:  1 : 5

Žluté karty:    3 : 1   (34. min. Míčka, 82. min. Děd, 90. min. Lízal)

Červené karty:  0 : 0

Úvod utkání vyšel domácím náramně, když v 8. minutě po dlouhém autu Doležala do vápna si dal vlastní gól Kolafa – 1 : 0. Hra zůstávala stále vyrovnaná a ve 22. minutě se hostům podařil trestný kop, který zužitkoval hlavou Otepka na 1 : 1.  Od této chvíle zkušený hosté byli lepším týmem na hřišti a v 26. minutě měli další příležitost díky Hrachovcovi, kterého ale Lízal vychytal. Do poločasu už se před brankami nic neudálo.

Hned v úvodu druhého poločasu v 51. minutě si hosté vzali vedení na svou stranu, když přesně zamířil hlavou Škoda za Lízalovo záda – 1 : 2. Hosté byli fotbalovější, ale domácí jim nic nedávali zadarmo. V 58. minutě dobře prošel po lajně Bílý, přihrál Krejčímu, ovšem jeho gólovku mu zmařil gólman včasným výběhem. V 61. minutě měl velkou šanci ke skórování Hájek, ale Lízal byl proti. V 70. minutě hosté podnikli kvalitní akci, když v závěru této akce dává Kadlec do odkryté branky na 1 : 3. Domácí zbraně nesložili a v 79. minutě odehráli dobrou kombinaci po levé straně. Máška posunul balon Chalupovi, ten pronikl do vápna, přesně zacílil a snižuje na rozdíl jednoho gólu – 2 : 3. Domácí vycítili šanci a spíše mysleli na útočení a zkušený tým Hluboké se v 82. minutě dostal hned ke dvěma gólovkám. Tu první Lízal Šestauberovi chytil a druhou poslal Funda nad. V 88. minutě mohlo být vyrovnáno, když Bílý po centru Prajzlera hlavou netrefil, a tak si hosté odvážejí 3 body.

U domácích byl vyhodnocen jako nejlepší hráč brankář Lízal.

 

3. 9. 2022  –  15:00

Krajský přebor  –  muži   Protivín – Junior    (poločas 0 : 0)    zápas   5 : 0

Sestava:  Lízal  – Prajzler (87. min. Šimák), Rozhoň, Boukalík, Rybák – Míčka – Zábranský (51. min. Doležal), Děd, Máška – Bílý, Krejčí (74. min. Tipanic)

Ještě byl  připraven  Martin Linhart.

Rohy:     4 : 1

Střely na branku:  11 : 4

Střely mimo:    2 : 3

Žluté karty:    1 : 1   (29. min. Štěpka – 53. min. Rybák)

Červené karty:  0 : 0

Do Protivína jsme si jeli pro nějaké body, ale potvrdilo se, že pokud se neproměňují šance, je malý předpoklad, že nějaké body odvezete. Od začátku jsme sice měli převahu a hned v první minutě se rozhodčí neodvážil písknout proti domácím penaltu po faulu ve vápně na Bílého. V 15. minutě Bílý krásně pronikl do vápna a naservíroval balon na Krejčího, který místo zakončení volil kličku. V 19. minutě měli tutovku domácí, ale Lízal ji zmařil. Minutu poté Krejčí kopal trestný kop z dobré vzdálenosti, ale jeho střelu brankář Pícha vyrazil. Ve 40. minutě rozjel pěknou akci po lajně Máška, který našel přesným centrem ve vápně Prajzlera, ovšem ten hlavou dává vedle.

Druhý poločas začal pro hosty jako hororový sen, když v rozmezí tří minut inkasovali od Petra dva góly. V tu ránu jsme se sesypali jako domeček z karet a nebyli jsme schopni hru domácích eliminovat, a tak domácí v 59. minutě udeřili kapitánem Orlem potřetí.  V rozmezí mezi 64. a 67. minutou opět domácí navyšují skóre až na 5 : 0, a to gólem Vorla a Vojíka. V 77. minutě jsme měli možnost korigovat výsledek z pokutového kopu, ale ani ten jsme Rozhoněm nedokázali proměnit.

Přísnější měřítko z našeho týmu snese Děd s Bílým.

 

Autor: Jiří Cibulka

679 views
Líbil se vám tento článek?

Nechcete pejska k adopci?